Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kanceri Stomakut

//Tag:Kanceri Stomakut

May 2017

KANCERI I STOMAKUT

By | 2017-07-13T18:47:00+00:00 May 4th, 2017|Kanceri & Tumoret|

KANCERI I STOMAKUT; Si zhvillohet, Llojet, Shenjat, Faktoret e Rrezikut, Trajtimi, Kura Bimore   Çfarë është kanceri në stomak? Kanceri i stomakut, i quajtur gjithashtu kanceri gastrik, është një kancer që fillon në stomak. Për të kuptuar kancerin e stomakut, ju ndihmon të dini më shumë në lidhje me strukturën dhe funksionin normal të stomakut. [...]

error: Alert: Content is protected !!