You are here:-Tag:kanceri pankreasit

Kanceri i pankreasit

2018-04-02T22:29:43+00:00 November 5th, 2017|Categories: Kanceri|Tags: |

Kanceri i pankreasit; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i pankreasit (i njohur edhe si kanceri pankreatik dhe kanceri exocrine), nuk është aq i zakonshëm sa disa forma të tjera të kancerit, si ai i mushkërive, gjirit, kolitit apo kanceri