Kanceri i mushkërive

2018-06-18T11:12:06+04:00August 7th, 2017|Categories: Kanceri, Mushkëritë|Tags: |

Kanceri i mushkërive; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i mushkërive është një nga llojet më të zakonshme dhe të rënda të kancerit. Mushkëritë kanë dy qëllime kryesore: • për të transferuar oksigjen në gjak kur njeriu merr frymë