Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

ilaci kancerit

//Tag:ilaci kancerit

June 2017

Luftimi Kancerit

By | 2017-07-22T12:59:06+00:00 June 1st, 2017|Kanceri & Tumoret|

Luftimi i kancerit në mënyrën e duhur, do të sigurojë fitoren mbi të   Kanceri mund të luftohet  dhe të fitohet nëse sulmohet në mënyrën e duhur. Luftimi i  kancerit do të thotë eliminimi i qelizave ekzistuese të kancerit dhe shkaqeve të cilat kanë mundësuar kancer. Ta themi thjesht, kanceri është një përgjigje qelizore mbrojtëse, [...]

May 2017

KANCERI I STOMAKUT

By | 2017-07-13T18:47:00+00:00 May 4th, 2017|Kanceri & Tumoret|

KANCERI I STOMAKUT; Si zhvillohet, Llojet, Shenjat, Faktoret e Rrezikut, Trajtimi, Kura Bimore   Çfarë është kanceri në stomak? Kanceri i stomakut, i quajtur gjithashtu kanceri gastrik, është një kancer që fillon në stomak. Për të kuptuar kancerin e stomakut, ju ndihmon të dini më shumë në lidhje me strukturën dhe funksionin normal të stomakut. [...]

March 2017

November 2016

Tumoret & Kanceri

By | 2017-07-15T23:11:10+00:00 November 28th, 2016|Kanceri & Tumoret|

TUMORET, KANCERI DHE KARCINOMA; DALLIMET MES TYRE DHE SI TRAJTOHEN   Që prej kohësh, njeriu është përpjekur me rrugë nga më të ndryshmet për të përmirësuar jetën e tij, duke kërkuar rreth shkaqeve të dhimbjeve dhe vuajtjeve të tij, me qëllim që të gjejë zgjidhje për to. Shkencëtarët dhe mjekët kanë folur shumë për sëmundjen e [...]

error: Alert: Content is protected !!