ilaci kancerit

/Tag:ilaci kancerit
10 12, 2016

Ilaçi Kancerit

December 10th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

ILAÇI & KURA E KANCERIT; NGA MJEKESIA BIMORE ARABE   Kanceri ka qenë i njohur që në mjekësinë e lashtë greke, të cilët e kanë marrë nga ajo egjiptiane dhe e vendeve të Irakut të sotëm. Mjekët e vjetër muslimanë gjithashtu, e kanë njohur kancerin, e kanë diagnozuar atë, e [...]

28 11, 2016

Tumoret & Kanceri

November 28th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

TUMORET, KANCERI DHE KARCINOMA; DALLIMET MES TYRE DHE SI TRAJTOHEN   Që prej kohësh, njeriu është përpjekur me rrugë nga më të ndryshmet për të përmirësuar jetën e tij, duke kërkuar rreth shkaqeve të dhimbjeve dhe vuajtjeve të tij, me qëllim që të gjejë zgjidhje për to. Shkencëtarët dhe mjekët kanë [...]

21 11, 2016

KANCERI I STOMAKUT

November 21st, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

KANCERI I STOMAKUT; Si zhvillohet, Llojet, Shenjat, Faktoret e Rrezikut, Trajtimi, Kura Bimore   Çfarë është kanceri në stomak? Kanceri i stomakut, i quajtur gjithashtu kanceri gastrik, është një kancer që fillon në stomak. Për të kuptuar kancerin e stomakut, ju ndihmon të dini më shumë në lidhje me strukturën [...]

17 11, 2016

Luftimi Kancerit

November 17th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: |0 Comments

Luftimi i kancerit në mënyrën e duhur, do të sigurojë fitoren mbi të   Kanceri mund të luftohet  dhe të fitohet nëse sulmohet në mënyrën e duhur. Luftimi i  kancerit do të thotë eliminimi i qelizave ekzistuese të kancerit dhe shkaqeve të cilat kanë mundësuar kancer. Ta themi thjesht, kanceri [...]

error: Alert: Content is protected !!