Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

HPV

//Tag:HPV

May 2017

HPV

By | 2017-09-18T21:12:42+00:00 May 20th, 2017|Shendeti Seksual|

Human Papilloma Virus (HPV) dhe lidhja e tij me Kancerin; Shenjat, Trajtimi Natyral   HPV është një virus i cili transmetohet nga lëkura-në-lëkurë përmes marrëdhënieve seksuale apo formave të tjera të kontakteve lëkurë -lëkurë të organeve gjenitale. HPV është në fakt një grup me më shumë se 150 viruse të lidhura me këtë kusht. Secilit [...]

error: Alert: Content is protected !!