Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Hiv & Aids

//Tag:Hiv & Aids

April 2017

HIV & AIDS

By | 2017-07-21T17:53:45+00:00 April 28th, 2017|HIV & AIDS|

HIV & AIDS; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Çfarë është HIV? Shkurtesë e cila rrjedhë nga gjuha angleze dmth Human Immunodeficiency Virus -virusi njerëzor i cili dëmton sistemin e imunitetit. Është virusi që e shkakton Aids apo Sidën siç njihet tek ne. HIV e dëmton sistemin imun në trup dhe personi me virus [...]

error: Alert: Content is protected !!