Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Hepatiti C

//Tag:Hepatiti C

November 2016

Trajtime Natyrale për Hepatitin

By | 2017-09-18T14:50:24+00:00 November 14th, 2016|Hepatiti & Mëlçia|

TRAJTIME NATYRALE PER HBV dhe HCV   Mesoni me shume per Hepatitin C ne kete link. Aromaterapia: Rozmarina mund të ndihmojnë në stimulimin e funksioneve të mëlçisë. Ushqimi: Ndiqni një dietë të ulët në proteina dhe të lartë në perime të freskëta për të minimizuar stresin mbi mëlçi. Gjithashtu hani vakte të vogla e të shpeshta [...]

error: Alert: Content is protected !!