Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Gastriti

//Tag:Gastriti

April 2017

Shenjat e ulçeres ne Stomak

By | 2017-04-28T11:46:59+00:00 April 28th, 2017|Aparati Tretjes|

Shenja që tregojnë se ju keni ulçër në stomak; Çfarë duhet të bëni për ta kuruar atë   Ulçerat janë plagë të hapura, që mund të infektohen  lehtë, dhe mund të shkaktojnë  infeksion në tërë trupin, dhe të rezultojnë me  dhimbje të mëdha. Njerëzit të cilët kanë një histori në problemet e tretjes janë plotësisht [...]

error: Alert: Content is protected !!