Fibroza cistike

2018-05-27T23:34:30+04:00October 11th, 2017|Categories: Autoimune, Mushkëritë|Tags: |

Fibroza cistike; Simptomat, Shkaqet, Komplikimet, Trajtimi Natyral   Fibroza cistike është një çrregullim i trashëguar që shkakton dëme të rënda për mushkëritë dhe sistemin e tretjes. Fibroza cistike prek qelizat që prodhojnë mukozën, djersën dhe lëngjet që ndihmojnë tretjen e