Ekzema

2019-12-04T16:55:45+04:00October 11th, 2017|Lëkura|

Ekzema; Simptomat, shkaqet, trajtimi natyral   Ekzema, dëmtimi alergjik i lëkurës, është një gjendje që karakterizohet nga inflamacioni i lëkurës që është i lidhur zakonisht me flluska, xhunga të kuqe, ënjtje, rrjedhje, luspa, kore, dhe kruarje. Ka lloje të ndryshme