You are here:-Tag:distrofia muskulare

Distrofia muskulare

2018-02-11T23:46:16+00:00 November 11th, 2017|Categories: Autoimune|Tags: |

Distrofia muskulare; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Çfarë është distrofia muskulare? Distrofitë muskulare (DM) janë një grup i sëmundjeve gjenetike që karakterizohen nga dobësia progresive dhe degjenerimi në muskujt vullnetar që kontrollojnë lëvizjen. Ka mbi tridhjetë variacione të kësaj sëmundjeje,