Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Diabeti

//Tag:Diabeti

December 2016

DIETA LEPTIN

By | 2017-10-18T14:26:50+00:00 December 23rd, 2016|Diabeti|

DIETA LEPTIN PËR LUFTIMIN E LEPTIN-REZISTENCËS DHE INSULIN-REZISTENCËS; QË PROMOVON TRAJTIMIN E DIABETIT DHE MBIPESHËN   Leptin, një hormon që luan një rol kyç në rregullimin e krijimit të energjisë dhe të shpenzimit të saj, mund të jetë një nga hormonet më të rëndësishme në trupin e njeriut, që përcakton shëndetin dhe jetëgjatësinë tuaj. Insulina [...]

November 2016

Diabeti

By | 2017-09-18T18:09:10+00:00 November 13th, 2016|Diabeti|

Diabeti; Testimi, Simptomat, Tipet, Trajtimi Natyral   Vështrim i Përgjithshëm Diabeti (diabetes mellitus) është një sëmundje kronike, degjenerative e shkaktuar nga mungesa e insulinës për shkak të trupit të paaftë për të prodhuar insulinë në nivele normale, apo për shkak rë rezistencës së insulinës, një gjendje në të cilën qelizat e trupit rezistues ndaj insulinës  [...]

error: Alert: Content is protected !!