Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Cirroza

//Tag:Cirroza

April 2017

Cirroza Hepatike

By | 2017-07-18T13:24:59+00:00 April 20th, 2017|Hepatiti & Mëlçia|

Cirroza Hepatike; Shkaqet, Simptomat, Komplikacionet, Trajtimi   Hepari (mëlçia), organi më i madh i trupit, është i domosdoshëm në kryerjen e funksioneve bazë të trupit. Ai neutralizon helmet nga qarkullimi i gjakut, prodhon agjentët imunë (mbrojtës) ndaj infeksionit dhe largon bakteret dhe mikrobet nga qarkullimi i gjakut. Hepari prodhon proteina që rregullojnë koagulimin (mpiksjen), e [...]

error: Alert: Content is protected !!