You are here:-Tag:cirroza

Cirroza Hepatike

By | 2017-11-05T18:24:17+00:00 October 11th, 2015|Categories: Mëlçia Hepatiti|Tags: |

Cirroza Hepatike; Shkaqet, Simptomat, Komplikacionet, Trajtimi   Hepari (mëlçia), organi më i madh i trupit, është i domosdoshëm në kryerjen e funksioneve bazë të trupit. Ai neutralizon helmet nga qarkullimi i gjakut, prodhon agjentët imunë (mbrojtës) ndaj infeksionit dhe largon