Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Cancer

//Tag:Cancer

October 2017

Kanceret më të përhapura

By | 2017-10-18T19:50:11+00:00 October 18th, 2017|Kanceri & Tumoret|

Llojet më të përhapura të kancereve; Çfarë i shkakton dhe si t'i luftoni Kanceri ka shumë fytyra Fjala "i diagnostikuar me kancer" mund të shkaktojë një reagim të menjëhershëm; Trishtim, zemërim, dhe ndjenja e tronditjes, janë vetëm disa nga emocionet që rrëzojnë sistemin tuaj në sekondat e frazës së shqiptimit. Termi ‘kancer’ përfshin më shumë [...]

error: Alert: Content is protected !!