Sëmundjet Autoimune

2022-09-16T22:11:10+04:00October 11th, 2017|Categories: Autoimune dhe Gjenetike|Tags: |

Sëmundjet Autoimune; Çfarë janë dhe si trajtohen   Sëmundjet Autoimmune (Autoimmune diseases)  dhe fushat e tyre përkatëse janë të lidhura  me strukturën e punës së sistemit  imun. Sëmundjet autoimune ndodhin