Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Autoimune

//Tag:Autoimune

May 2017

Shenjat Autoimune

By | 2017-09-18T20:26:26+00:00 May 2nd, 2017|Autoimune & Gjenetike|

Shenja paralajmëruese të sëmundjeve autoimune dhe si t’i luftoni ato Ka shumë lloje të sëmundjeve autoimune, secila me efekte të ndryshme, dhe si të tilla, shenjat paralajmëruese janë të ndryshme për çdo lloj sëmundje autoimune. Janë më shumë se 150 lloje të sëmundjeve autoimune të njohura në mjekësinë bashkëkohore, duke përfshirë Artritin Rheumatoid, sklerozën e [...]

error: Alert: Content is protected !!