Artriti Reumatoid

2021-06-26T21:18:18+04:00December 11th, 2017|Categories: Artriti Reumatoid, Kyçet Kockat|Tags: |

Artriti Reumatoid; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Rheumatoid Arthritis (RA), një sëmundje më pak e zakonshme se osteoarthritis, është një sëmundje e rëndë dhe e dhimbshme. Rheumatoid arthritis prek rreth