Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Aromaterapia

//Tag:Aromaterapia

November 2016

Aromaterapia

By | 2016-12-07T09:10:16+00:00 November 13th, 2016|Aromaterapia|

Aromaterapia, Terapia e vajrave esencial   Vajrat esenciale, te perftuar nga bime te ndryshme, kane dhene rezultate te mira ne kurimin e disa semundjeve. Keto vajra bimore jane te pasur me shume lende ushqyese dhe kuruese dhe ne saje te perberjes se tyre kane specifikat e veta ne trajtimin e semundjeve. Ne kete kend do [...]

error: Alert: Content is protected !!