Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Antibiotiket

//Tag:Antibiotiket

November 2016

Antibiotikët

By | 2016-12-07T09:10:16+00:00 November 17th, 2016|Te ndryshme|

Antibiotikët vrasin bakteret e mira të trupit tuaj, dhe çojnë në rreziqe serioze për shëndetin   Ta themi thjesht, antibiotikët janë helme që përdoren për të vrarë. Vetëm mjekët e licencuar mund t’i përshkruajnë ato. Ilaçet kimike përdoren për të vrarë bakteret. Sigurisht, shumë njerëz kanë përfituar nga përdorimi i tyre, megjithatë, bakteret nuk janë [...]

error: Alert: Content is protected !!