Antibiotikët

By | November 17th, 2016|Te ndryshme|

Antibiotikët vrasin bakteret e mira të trupit tuaj, dhe çojnë në rreziqe serioze për shëndetin   Ta themi thjesht, antibiotikët janë helme që përdoren për të vrarë. Vetëm mjekët e licencuar mund t’i përshkruajnë ato. Ilaçet kimike përdoren për të vrarë bakteret. Sigurisht, shumë njerëz kanë përfituar nga përdorimi i tyre, megjithatë, bakteret nuk janë [...]