Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Ankthi

//Tag:Ankthi

April 2017

ANKTHI

By | 2017-07-13T19:00:45+00:00 April 20th, 2017|Emocionale & Shpirtërore|

ANKTHI; JA SI DUHET TRAJTUAR   Ankthi është një ndjenjë frike dhe, në disa raste, një ndjenjë e dënimit të pashmangshëm. Termi “Çrregullim Ankthi” i referohet një kategorie të çrregullimeve që përfshijnë ankthin në përgjithësi, çrregullime të stresit post-traumatik, phobias, dhe çrregullime të fiksimit. Një sulm paniku është një episod akut ankthi që mund të [...]

error: Alert: Content is protected !!