You are here:-Tag:ankthi

ANKTHI

By | 2017-11-05T06:09:57+00:00 November 5th, 2017|Categories: Nervore Mendore|Tags: |

ANKTHI; SI TA TRAJTOJME NE MENYRE NATYRALE Ankthi është një ndjenjë frike dhe, në disa raste, një ndjenjë e dënimit të pashmangshëm. Termi “Çrregullim Ankthi” i referohet një kategorie të çrregullimeve që përfshijnë ankthin në përgjithësi, çrregullime të stresit post-traumatik,