Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Albinizmi

//Tag:Albinizmi

December 2016

Albinizmi

By | 2016-12-25T18:41:35+00:00 December 25th, 2016|Autoimune & Gjenetike|

Albinizmi; Shkaqet, Llojet, Trajtimi Natyral   Albinizmi është një grup i rrallë i çrregullimeve gjenetike që i shkaktojnë lëkurës, flokëve, apo syve të kenë pak ose aspak ngjyrë. Albinizmi është i lidhur edhe me problemet e shikimit. Sipas Organizatës Kombëtare për albinizmin dhe Hypopigmentation (NOAH), afërsisht një në 17,000 njerëz kanë një formë të albinizmit. [...]

error: Alert: Content is protected !!