Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Albinizmi

//Tag:Albinizmi

August 2017

Albinizmi

By | 2017-09-18T20:31:32+00:00 August 23rd, 2017|Autoimune & Gjenetike|

Albinizmi; Shkaqet, Llojet, Trajtimi Natyral   Albinizmi është një grup i rrallë i çrregullimeve gjenetike që i shkaktojnë lëkurës, flokëve, apo syve të kenë pak ose aspak ngjyrë. Albinizmi është i lidhur edhe me problemet e shikimit. Sipas Organizatës Kombëtare për albinizmin dhe Hypopigmentation (NOAH), afërsisht një në 17,000 njerëz kanë një formë të albinizmit. [...]

error: Alert: Content is protected !!