Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit

 

Truri është organi më i rëndësishëm në trup. Ky ind sfungjer kontrollon të gjitha veprimet komplekse përfshirë aftësinë për të mësuar, folur, lëvizur, menduar dhe kontrolluar emocionet tona. Për shkak të karakteristikës së tij të butë, kur ndodh rritja malinje e qelizave, ai shpesh pushton indet e shëndetshme të trurit përreth në mënyrë të shpejtë.

Edhe me përparimet në teknologji dhe mjekësi, strategjitë terapeutike konvencionale përgjithësisht mbeten të pasuksesshme dhe u ofrojnë pacientëve me kancer të trurit një pamje të keqe. Pacientët që i nënshtrohen operacionit dhe trajtimit me rrezatim kanë një normë të pritur të mbijetesës prej vetëm nëntë muajsh.

Faktorët e rrezikut mund të jenë të shumta, por rëndësi duhet ti kushtohet ushqimit, ekspozimeve toksike dhe faktorëve të stilit të jetës dhe kontributit të tyre në zhvillimin e kancerit të trurit.

Për fat të mirë, mjeti kryesor për parandalimin e tumoreve të trurit është brenda kontrollit tonë… në stilin e jetës që jetojmë. Bërja e zgjedhjeve të shëndetshme kur bëhet fjalë për dietën, ushtrimet fizike, shmangia e kancerogjenëve në mjedisin ku jetoni dhe zvogëlimi i stresit mund të zvogëlojë në mënyrë efektive rrezikun e zhvillimit të tumoreve të trurit.

Strategji për Parandalimin dhe Shërimin nga Tumoret e Trurit Natyrshëm

Strategjia 1 – Gjumi

Fjetja mjaftueshëm çdo natë është thelbësore për mbijetesën dhe shëndetin e trurit. Një rrugë detoksifikimi e njohur si sistemi golfhatic largon mbetjet toksike që grumbullohen natyrshëm gjatë ditës. Ky sistem është veçanërisht aktiv gjatë natës dhe i siguron mitokondrisë në tru mundësinë për të hequr toksinat duke përdorur lëng cerebrospinal.

Mosfjetja mjaftueshëm pengon proceset natyrore të sistemit golfatik që ndikojnë në funksionin njohës. Veçanërisht kritike për pacientët që i janë nënshtruar kimioterapisë, gjumi lejon qelizat të riparojnë dëmtimin dhe të rikuperojnë indet. Heqja e gjumit mund të rrisë më tej simptomat që lidhen me një fenomen të njohur si truri kimio.

Droga nga rrezatimi dhe kimioterapia kanë treguar që ndryshojnë funksionin njohës të pacientëve që paraqesin simptoma të përgjithësuara të karakterizuara si mjegulla e trurit. Efektet e trurit kimio ndryshojnë në secilin pacient dhe ndryshojnë në kohëzgjatje dhe ashpërsi. Kjo dukuri ka të ngjarë të jetë pasojë e përbërjeve toksike që shkatërrojnë rrugët nervore dhe qelizat e shëndetshme të trurit.

Strategjia 2 – Ajri i pastër

Ajri i pastër përmirëson funksionin njohës tek të mbijetuarit e tumoreve të trurit. Studimet shqyrtojnë se qarkullimi i përmirësuar i oksigjenit stimulon aftësinë për shërimin e indeve nervore.

Ajri i pastër lidhet drejtpërdrejt me moshën e trurit. Ajri i pasër mund të bëjë që qelizat paraardhëse të diferencohen në qeliza të reja. Qelizat paraardhëse janë të ngjashme me qelizat burimore dhe mund të rezultojnë në përmirësimin e aftësive njohëse dhe motorike të një pacienti.

Këshillohet që të dilni në ajër të pastër në mëngjes para agimit; siç është përmendur në Kuranin e Shenjtë: “Betohem për natën kur ecën në errësirë, dhe për agimin kur fillon të marrë frymë!” [Et Tekuir, 17-18].

Kur njeriu merr frymë në agim, gjen një kënaqësi dhe gjallëri që nuk e gjen në asnjë pjesë të ditës apo të natës.
Në kohën e agimit të mëngjesit, gazi i Ozonit O3 është në përqindje më të lartë dhe më pas pakësohet derisa të lind dielli. Ky gaz ka ndikim tepër të fuqishëm në sistemin nervor, duke aktivizuar punën mendore e fizike, dhe duke i dhënë një kthjelltësi dhe freski që nuk e ka gjatë gjithë ditës, as gjatë natës.

Thithja e ajrit të pastër të mëngjesit mund të ndihmojë në kthimin e dëmit të bërë nga trajtimi i ilaçeve të kancerit duke formuar enë të reja të gjakut, duke rindërtuar dëmtimin nervor dhe duke stabilizuar glukozën në gjak.

Strategjia 3 – Konsumoni Fitonutrientë që Luftojnë Kancerin

Konsumimi i një diete të pasur me lëndë ushqyese për luftimin e kancerit është thelbësore për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve të trurit. Ndërsa trajtimet e aprovuara të kancerit mbeten të diskutueshme për shkak të efekteve të tyre shkatërruese dhe toksike në qelizat e shëndetshme në trup, kërkimi i mënyrave natyale për të luftuar kancerin po bëhet gjithnjë e më popullor.

Bimët dhe perimet pajisin trurin me antioksidantë për të kufizuar dëmtimin qelizor duke pastruar radikalet e lira, duke zvogëluar inflamacionin e trurit dhe duke mbyllur sinjalet e komunikimit të tumorit të trurit. Në veçanti, perime me gjethe jeshile të errët, arrat, bajamet, boronicat, ndihmojnë në luftën ndaj kancerit.

Strategjia 4 – Dieta

Ushqimi që konsumoni është i rëndësishëm për luftimin e smëundjeve përfshi tumorin e trurit. Konsumimi i një diete që përmban një sasi adekuate të proteinave, yndyrnave të shëndetshme dhe karbohidrateve të ulët, shkakton prodhimin e ketonit dhe mund të vdesë nga uria rritjen malinje të qelizave. Një dietë e shëndetëshme zvogëlon stresin oksidativ dhe inflamacionin në tru dhe mbyll furnizimin me lëndë ushqyese për tumoret.

Ushqimet që lejohet t’i hani: Vajin dhe gjalpin organik, arrat, vezët, ushqime të pasura me omega-3, kërpudhat, perimet e gjelbra me shumë fibra, kosin.

Ushqimet e ndaluara, Të gjitha produktet e brumit, mishrat e përpunuara, të gjitha ushqimet që përmbajnë sheqer, çdo lloj alkooli.

Strategjia 5 – Kufizimi i kalorive

Kufizimi dietik, përfshirë agjërimin, është një qasje terapeutike me veti anti-kancerogjene. Kufizimi i kalorive zvogëlon inflamacionin, parandalon metastazën e kancerit, pengon përhapjen e qelizave kancerogjene dhe gjithashtu prodhon ketone për të furnizuar neuronet.

Strategjia  6 – Jini të kujdesshëm ndaj pajisjeve celulare

Fusha elektromagnetike e emetuar nga celularët kategorizohet si një kancerogjen i mundshëm njerëzor nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe Agjencia Ndërkombëtare për Kërkimin e Kancerit (IARC). Radiofrekuenca buron nga pajisja dhe bateria e cila është gjetur në një studim për të ndikuar në shkallën e mbijetesës së pacientëve me tumor në tru.

“Studimi Interphone” i bashkëpunuar midis studiuesve ndërkombëtarisht zbuloi se përdorimi i telefonit celular rrit rrezikun e dikujt për tumore të trurit dhe është i lidhur drejtpërdrejt me moshën dhe kohëzgjatjen e përdorimit. Adoleshentët janë më të rrezikuar nga ekspozimi i rrezikshëm sepse truri zhvillohet duke shkaktuar një gjasë më të madhe për rritje anormale të qelizave. Përdorimi i një telefoni celular para moshës 20 vjeç dhe përdorimi i vazhdueshëm për një kohëzgjatje mbi 10 vjet lidhet drejtpërdrejt me diagnozën e rëndë të kancerit të trurit.

Shmangia e telefonit celular në epokën e sotme moderne është gati e pamundur, por ka disa strategji që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezatimit të tij:

– Tekst në vend të bisedës

– Përdorni altoparlantin (speakerphone)

– Përdorni një telefon fiks

– Vononi dhënien fëmijës tuaj një celular

– Flisni vetëm kur sinjali i marrjes është i fortë

– Mbyllni pajisjet elektronike kur është e mundur dhe mos flini kurrë me një pajisje të tillë në dhomën e gjumit, dhe veçanërisht afër kokës.

Pro-Immune Herbs - Arum

SKU 98236
€250
In stock
1
Product Details

Pro-Immune Herbs - Arum


The "Pro-Immune Herbs" formula is designed to give the body a weapon to fight serious diseases such as cancer, nerve damage, cell damage, liver damage, digestive system, etc. The active ingredients of this formula support the function of the immune system to fight infections anywhere in the body; Support the liver by cleansing it of toxins and promoting its healthy function; Assist in hormonal balance which is the main cause of damage to healthy cells; Support the digestive and urinary tract to cleanse the body naturally as well as their own compounds; therefore this product is also part of all cures for different types of cancer.

Curative properties: Anti-cancer, anti-septic, anti-fungal, anti-inflammatory anti-depressant, anti-microbial, anti-viral, astringent, expectorant, stimulant, carminative, stomachic, anti-catarrhal, diaphoretic, vulnerable, anti- spasmodic, immune booster, improves circulation, body tonic, anti-oxidant activity, anti-osteoporotic and anti-cardiovascular diseases.

- Pro-Immune Herbs focuses on vital DNA support and cell mitochondria, cell power generators, or cell battery packs, one of the leading cellular sources of Reactive Oxygen (ROS) and Reactive Nitrogen (RNS).

- Stimulates immune T and NK cells (natural killers of the immune system) to fight cancer stem cells at the root and prevent them from spreading.

- Prevents and fights the development of metastases in different parts of the body, permanently preventing the recurrence of cancer and metastases.

- Stimulates stem cell activation, and can replace expensive stem cell therapies (SCTs); reduces inflammation and modulates the immune system; has the potential to treat various cancers and blood-related disorders, such as leukemia, neuroblastoma, lymphoma and multiple myeloma, as well as a range of autoimmune conditions and digestive health issues, spinal cord injury, blindness and visual impairment, musculoskeletal issues, etc.

- Helps survival, self-renewal, descent engagement and anti-aging effects of stem cells.

- Increases the frequency and total number of hematopoietic stem cells (HSC) of normal bone marrow.

- Strengthens the body, increases energy and long-term resistance to disease.

- Helps reduce the damage and side effects of chemotherapy and radiotherapy.

- Pro-Immune Herbs strengthen and stimulate to the maximum the immune system to fight and protect the body from viral and bacterial infections.

- Supports a healthy immune system, promotes its function and activates the lymphatic system.

- Promotes the regeneration of healthy cells and fights free radicals.

- Supports a normal breakdown of carbohydrates, promotes proper absorption of nutrients and fights stomach and intestinal ulcers.

- Prevents microbial infections, fever, food poisoning, cough, tonsillitis, measles, phlegm and clears the voice.

- The antioxidant benefits of "Pro-Immune Herbs" are also a great support for all patients who also suffer from other diseases or disorders.

Note!

- Pro-Immune Herbs and all our products are not fabricated or commercial, but they are specially prepared directly from wild, mostly desert plants, which are scientifically studied.

- Pro-Immune Herbs is completely safe for everyone and has no side effects.

- No chemical preservatives, no artificial colors or added chemicals.

- Prescribed along with other complete package medicines for different types of cancer.

- The product is in the form of capsules and is taken 3 times a day by 1 capsule.

- Our capsules are Vegetarian, Halal, 100% natural, easily digested and aid digestion.

__________________________________________

Ingredients

Pro-Immune Herbs is a professional combination of 18 wild desert plants, combined in the type and dose professionally prescribed by professional herbalists.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", which are found in conventional plants. Not only do you avoid these pests, but you are using wild plants, which generally produce their natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the basic reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing a more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional combination with completely wild herbs contains a full spectrum infusion of the best that God has given us!


Pro-Immune Herbs - Arum - Shqip


Formula "Pro-Immune Herbs" është projektuar për t’i dhënë trupit një armë për të luftuar sëmundjet e rënda si kanceri, dëmtimi i nervave, dëmtimi i qelizave, dëmtimi i mëlçisë, i sistemit tretës, etj. Lëndët aktive të kësaj formule mbështesin funksionin e sistemit imunitar për të luftuar infeksionet kudo në trup; Mbështesin mëlçinë duke e pastruar atë nga helmet dhe duke nxitur funksionin e saj të shëndetshëm; Ndihmojnë në balancimin hormonal i cili është shkaku kryesor i dëmtimit të qelizave të shëndetëshme; Mbështesin traktin e sistemit tretës dhe atë urinar për të pastruar trupin në mënyrë natyrale ashtu si vetë komponimet e tyre; prandaj edhe ky produkt është pjesë e të gjitha kurave për lloje të ndryshme të kancerit.

Veçoritë kurative: Anti-cancer, anti-septic, anti-fungal, anti-inflammator anti-depressant, anti-microbial, anti-viral, astringent, expectorant, stimulant, carminative, stomachic, anti-catarrhal, diaphoretic, vulnerary, anti-spasmodic, immune booster, improves circulation, body tonic, anti-oxidant activity, anti-osteoporotic and anti-cardiovascular diseases.

- Pro-Immune Herbs fokusohet në mbështetjen jetike të AND-së dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit e energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës, një nga burimet qelizore kryesore të llojeve të Oksigjenit reaktiv (ROS) dhe të Azotit reaktiv (RNS).

- Stimulon qelizat imune T dhe NK (vrasësit natyral të sistemit imun) për të luftuar qelizat kancerore burimore që në rrënjë dhe për të parandaluar përhapjen e tyre.

- Parandalon dhe lufton zhvillimin e metastazave në pjesë të ndryshme të trupit, duke parandaluar përgjithmonë përsëritjen e kancerit dhe metastazat.

- Stimulon aktivizimin e qelizave staminale, dhe mund të zëvendësojë terapitë e shtrenjta të qelizave staminale (SCT); ul inflamacionin dhe modulon sistemin imunitar; ka potencial për trajtimin e kancereve të ndryshme dhe çrregullimeve të lidhura me gjakun, të tilla si leucemia, neuroblastoma, limfoma dhe mieloma multiple, si dhe një sërë kushtesh autoimune dhe çështje shëndetësore të tretjes, dëmtimin e palcës kurrizore, verbimi dhe dëmtimi i shikimit, çështjet muskuloskeletore, etj.

- Ndihmon mbijetesën, vetë-rinovimin, angazhimin e prejardhjes dhe efektet anti-plakje të qelizave staminale.

- Rrit frekuencën dhe numrin total të qelizave rrjedhëse hematopoietike (HSC) të palcës së kockave normale.

- Fuqizon trupin, rrit energjinë dhe qëndrueshmerinë afatgjatë përballë sëmundjes.

- Ndihmon në reduktimin e dëmeve dhe efekteve anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë.

- Pro-Immune Herbs fuqizon dhe stimulon në maksimum sistemin imun per të luftuar dhe mbrojtur trupin nga infeksionet virale dhe bakteriale.

- Mbështet një sistem të shëndetshëm imunitar, nxit funksionin e tij dhe aktivizion sistemin limfatik.

- Nxit rigjenerimin e qelizave të shëndetëshme dhe lufton radikalet e lirë.

- Mbështet një zbërthim normal të karbohidrateve, nxit absorbimin e duhur të lëndëve ushqyese dhe lufton ulçërat në stomak dhe zorrë.

- Parandalon infeksionet mikrobale, ethet, helmimin nga ushqimi, kollën, bajamet, fruthin, gëlbazën dhe pastron zërin.

- Përfitimet antioksiduese të "Pro-Immune Herbs", janë gjithashtu një mbështetje e madhe për të gjithë pacientet që vuajnë edhe nga sëmundje apo shqetesime të tjera.


Shënim!

- Pro-Immune Herbs dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra kryesisht shkretinore, që janë të studiuara shkencërisht.

- Pro-Immune Herbs është krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- Pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo lëndë kimike të shtuara.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë për lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.


Përbërësit

Pro-Immune Herbs është një kombinim profesional i 18 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në lloj dhe dozë të caktuar me profesionalizëm nga mjekë herbalistë profesional.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky kombinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later