Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit

 

Truri është organi më i rëndësishëm në trup. Ky ind sfungjer kontrollon të gjitha veprimet komplekse përfshirë aftësinë për të mësuar, folur, lëvizur, menduar dhe kontrolluar emocionet tona. Për shkak të karakteristikës së tij të butë, kur ndodh rritja malinje e qelizave, ai shpesh pushton indet e shëndetshme të trurit përreth në mënyrë të shpejtë.

Edhe me përparimet në teknologji dhe mjekësi, strategjitë terapeutike konvencionale përgjithësisht mbeten të pasuksesshme dhe u ofrojnë pacientëve me kancer të trurit një pamje të keqe. Pacientët që i nënshtrohen operacionit dhe trajtimit me rrezatim kanë një normë të pritur të mbijetesës prej vetëm nëntë muajsh.

Faktorët e rrezikut mund të jenë të shumta, por rëndësi duhet ti kushtohet ushqimit, ekspozimeve toksike dhe faktorëve të stilit të jetës dhe kontributit të tyre në zhvillimin e kancerit të trurit.

Për fat të mirë, mjeti kryesor për parandalimin e tumoreve të trurit është brenda kontrollit tonë… në stilin e jetës që jetojmë. Bërja e zgjedhjeve të shëndetshme kur bëhet fjalë për dietën, ushtrimet fizike, shmangia e kancerogjenëve në mjedisin ku jetoni dhe zvogëlimi i stresit mund të zvogëlojë në mënyrë efektive rrezikun e zhvillimit të tumoreve të trurit.

Strategji për Parandalimin dhe Shërimin nga Tumoret e Trurit Natyrshëm

Strategjia 1 – Gjumi

Fjetja mjaftueshëm çdo natë është thelbësore për mbijetesën dhe shëndetin e trurit. Një rrugë detoksifikimi e njohur si sistemi golfhatic largon mbetjet toksike që grumbullohen natyrshëm gjatë ditës. Ky sistem është veçanërisht aktiv gjatë natës dhe i siguron mitokondrisë në tru mundësinë për të hequr toksinat duke përdorur lëng cerebrospinal.

Mosfjetja mjaftueshëm pengon proceset natyrore të sistemit golfatik që ndikojnë në funksionin njohës. Veçanërisht kritike për pacientët që i janë nënshtruar kimioterapisë, gjumi lejon qelizat të riparojnë dëmtimin dhe të rikuperojnë indet. Heqja e gjumit mund të rrisë më tej simptomat që lidhen me një fenomen të njohur si truri kimio.

Droga nga rrezatimi dhe kimioterapia kanë treguar që ndryshojnë funksionin njohës të pacientëve që paraqesin simptoma të përgjithësuara të karakterizuara si mjegulla e trurit. Efektet e trurit kimio ndryshojnë në secilin pacient dhe ndryshojnë në kohëzgjatje dhe ashpërsi. Kjo dukuri ka të ngjarë të jetë pasojë e përbërjeve toksike që shkatërrojnë rrugët nervore dhe qelizat e shëndetshme të trurit.

Strategjia 2 – Ajri i pastër

Ajri i pastër përmirëson funksionin njohës tek të mbijetuarit e tumoreve të trurit. Studimet shqyrtojnë se qarkullimi i përmirësuar i oksigjenit stimulon aftësinë për shërimin e indeve nervore.

Ajri i pastër lidhet drejtpërdrejt me moshën e trurit. Ajri i pasër mund të bëjë që qelizat paraardhëse të diferencohen në qeliza të reja. Qelizat paraardhëse janë të ngjashme me qelizat burimore dhe mund të rezultojnë në përmirësimin e aftësive njohëse dhe motorike të një pacienti.

Këshillohet që të dilni në ajër të pastër në mëngjes para agimit; siç është përmendur në Kuranin e Shenjtë: “Betohem për natën kur ecën në errësirë, dhe për agimin kur fillon të marrë frymë!” [Et Tekuir, 17-18].

Kur njeriu merr frymë në agim, gjen një kënaqësi dhe gjallëri që nuk e gjen në asnjë pjesë të ditës apo të natës.
Në kohën e agimit të mëngjesit, gazi i Ozonit O3 është në përqindje më të lartë dhe më pas pakësohet derisa të lind dielli. Ky gaz ka ndikim tepër të fuqishëm në sistemin nervor, duke aktivizuar punën mendore e fizike, dhe duke i dhënë një kthjelltësi dhe freski që nuk e ka gjatë gjithë ditës, as gjatë natës.

Thithja e ajrit të pastër të mëngjesit mund të ndihmojë në kthimin e dëmit të bërë nga trajtimi i ilaçeve të kancerit duke formuar enë të reja të gjakut, duke rindërtuar dëmtimin nervor dhe duke stabilizuar glukozën në gjak.

Strategjia 3 – Konsumoni Fitonutrientë që Luftojnë Kancerin

Konsumimi i një diete të pasur me lëndë ushqyese për luftimin e kancerit është thelbësore për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve të trurit. Ndërsa trajtimet e aprovuara të kancerit mbeten të diskutueshme për shkak të efekteve të tyre shkatërruese dhe toksike në qelizat e shëndetshme në trup, kërkimi i mënyrave natyale për të luftuar kancerin po bëhet gjithnjë e më popullor.

Bimët dhe perimet pajisin trurin me antioksidantë për të kufizuar dëmtimin qelizor duke pastruar radikalet e lira, duke zvogëluar inflamacionin e trurit dhe duke mbyllur sinjalet e komunikimit të tumorit të trurit. Në veçanti, perime me gjethe jeshile të errët, arrat, bajamet, boronicat, ndihmojnë në luftën ndaj kancerit.

Strategjia 4 – Dieta

Ushqimi që konsumoni është i rëndësishëm për luftimin e smëundjeve përfshi tumorin e trurit. Konsumimi i një diete që përmban një sasi adekuate të proteinave, yndyrnave të shëndetshme dhe karbohidrateve të ulët, shkakton prodhimin e ketonit dhe mund të vdesë nga uria rritjen malinje të qelizave. Një dietë e shëndetëshme zvogëlon stresin oksidativ dhe inflamacionin në tru dhe mbyll furnizimin me lëndë ushqyese për tumoret.

Ushqimet që lejohet t’i hani: Vajin dhe gjalpin organik, arrat, vezët, ushqime të pasura me omega-3, kërpudhat, perimet e gjelbra me shumë fibra, kosin.

Ushqimet e ndaluara, Të gjitha produktet e brumit, mishrat e përpunuara, të gjitha ushqimet që përmbajnë sheqer, çdo lloj alkooli.

Strategjia 5 – Kufizimi i kalorive

Kufizimi dietik, përfshirë agjërimin, është një qasje terapeutike me veti anti-kancerogjene. Kufizimi i kalorive zvogëlon inflamacionin, parandalon metastazën e kancerit, pengon përhapjen e qelizave kancerogjene dhe gjithashtu prodhon ketone për të furnizuar neuronet.

Strategjia  6 – Jini të kujdesshëm ndaj pajisjeve celulare

Fusha elektromagnetike e emetuar nga celularët kategorizohet si një kancerogjen i mundshëm njerëzor nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe Agjencia Ndërkombëtare për Kërkimin e Kancerit (IARC). Radiofrekuenca buron nga pajisja dhe bateria e cila është gjetur në një studim për të ndikuar në shkallën e mbijetesës së pacientëve me tumor në tru.

“Studimi Interphone” i bashkëpunuar midis studiuesve ndërkombëtarisht zbuloi se përdorimi i telefonit celular rrit rrezikun e dikujt për tumore të trurit dhe është i lidhur drejtpërdrejt me moshën dhe kohëzgjatjen e përdorimit. Adoleshentët janë më të rrezikuar nga ekspozimi i rrezikshëm sepse truri zhvillohet duke shkaktuar një gjasë më të madhe për rritje anormale të qelizave. Përdorimi i një telefoni celular para moshës 20 vjeç dhe përdorimi i vazhdueshëm për një kohëzgjatje mbi 10 vjet lidhet drejtpërdrejt me diagnozën e rëndë të kancerit të trurit.

Shmangia e telefonit celular në epokën e sotme moderne është gati e pamundur, por ka disa strategji që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezatimit të tij:

– Tekst në vend të bisedës

– Përdorni altoparlantin (speakerphone)

– Përdorni një telefon fiks

– Vononi dhënien fëmijës tuaj një celular

– Flisni vetëm kur sinjali i marrjes është i fortë

– Mbyllni pajisjet elektronike kur është e mundur dhe mos flini kurrë me një pajisje të tillë në dhomën e gjumit, dhe veçanërisht afër kokës.

Jatamansi - Brain

SKU 98243
€350
In stock
1
Product Details

Jatamansi - Brain

- Jatamansi is one of the pillars of the herbal formula studied and produced especially for patients with different types of brain tumors, whether primary or secondary, including: Glioblastoma, Astrocytoma, Pituitary adenoma, Acoustic neuroma, Meningioma, Oligodendroglioma, Haemangioblastoma, CNS lymphoma, Unspecified Glioma, etc.

In addition to fighting brain cancer cells naturally and without any damage or side effects, Jatamansi has many other positive effects on the body, including:

- Studies have shown that Jatamansi possesses antioxidant activity.

- Some of these studies have also demonstrated activity against cancer cell lines and protective effects from radiation-induced damage - radiotherapy.

- Fights against focal ischemia caused by occlusion of the middle cerebral artery.

- It is a useful agent for memory and treatment of dementia that appears in the elderly.

- Fights Parkinson's.

- Improves brain skills, strengthens the nervous system, fights mental problems and fights all types of brain cancer cells, whether primary or secondary.

- Helps to provide vitality and strength for body and mind.

- Acts to reduce stress, anxiety and tension, balancing biochemical reactions in the body.

- Enables restful sleep.

- Has hepatoprotective effects together with Celastrus; Prevents liver enlargement and jaundice.

- It is useful to reduce anxiety and aggression.

- It is therapeutically very important for relieving pain and infections.

- Helps to calm the body and mind, thus provides relief from headaches and migraines.

- Helps to treat intestinal parasites and digestive problems.

Jatamansi is useful in hair growth and hair regrowth after falling out of chemotherapy.

Note!

- Jatamansi and all our products are not fabricated or commercial, but they are specially prepared directly from the wild plants studied mainly desert.

- Jatamansi is completely safe for everyone and has no side effects.

- No chemical preservatives, no artificial colors or added chemicals.

- Prescribed alongside other complete package medicines for different types of Brain tumors.

- The product is in the form of capsules and is taken 3 times a day by 1 capsule.

- Our capsules are Vegetarian, Halal, 100% natural, easily digested and aid digestion.

__________________________________________

Ingredients

Jatamansi is a professional combination of 15 wild desert plants, combined in the type and dose determined professionally by professional herbalists.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", which are found in conventional plants. Not only do you avoid these pests, but you are using wild plants, which generally produce their natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the basic reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing a more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional combination with completely wild herbs contains a full spectrum infusion of the best that God has given us!


Jatamansi - Për Tumoret e Trurit - Shqip


- Jatamansi është një nga shtyllat e formulës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të tumoreve të trurit, qofshin primar apo sekondar, duke përfshirë: Glioblastoma, Astrocytoma, Pituitary adenoma, Acoustic neuroma, Meningioma, Oligodendroglioma, Haemangioblastoma, CNS lymphoma, Unspecified Glioma, etj.

Përveç luftimit të qelizave kancerore të trurit në mënyrë natyrale dhe pa asnjë lloj dëmtimi apo efekti anësor, Jatamansi ka shumë efekte të tjera pozitive në organizëm, duke përfshirë:

- Studimet kanë treguar se Jatamansi posedon aktivitet antioksidues.

- Disa nga këto studime kanë demonstruar gjithashtu aktivitet kundër linjave qelizore të kancerit dhe efekte mbrojtëse nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi – radioterapia.

- Lufton kundër ishemisë fokale të shkaktuar nga okluzioni i arteries cerebrale të mesme.

- Është një agjent i dobishëm për kujtesën dhe trajtimin e çmendurisë që shfaqet te personat e moshuar.

- Lufton parkinsonin.

- Përmirëson aftësitë e trurit, forcon sistemin nervor, lufton problemet mendore dhe lufton të gjitha llojet e qelizave kancerore të trurit, qofshin primare apo sekondare.

- Ndihmon për të siguruar gjallëri dhe forcë për trupin dhe mendjen.

- Vepron për të zvogëluar stresin, ankthin dhe tensionin, duke balancuar reagimet biokimike në trup.

- Mundëson gjumë të qetë.

- Ka efekte hepatoprotektive së bashku me Celastrus; Parandalon zmadhimin e mëlçisë dhe verdhëzën.

- Është e dobishme për të zvogëluar shqetësimin dhe agresivitetin.

- Është terapeutikisht shumë e rëndësishme për lehtësimin e dhimbjeve dhe infeksionet.

- Ndihmon për të qetësuar trupin dhe mendjen, në këtë mënyrë siguron çlirim nga dhimbja e kokës dhe migrena.

- Ndihmon për të trajtuar parazitët e zorrëve dhe problemet e tretjes.

- Jatamansi është i dobishëm në rritjen e flokëve dhe rimbirjen e tyre pas rënies nga kimioterapia.

Shënim!

- Jatamansi dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra të studiuara kryesisht shkretinore.

- Jatamansi është krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- Pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo lëndë kimike të shtuara.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë për llojet e ndryshme të tumoreve të Trurit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.


Përbërësit

Jatamansi është një kombinim profesional i 15 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në lloj dhe dozë të caktuar me profesionalizëm nga mjekë herbalistë profesional.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky kombinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later