Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit

 

Truri është organi më i rëndësishëm në trup. Ky ind sfungjer kontrollon të gjitha veprimet komplekse përfshirë aftësinë për të mësuar, folur, lëvizur, menduar dhe kontrolluar emocionet tona. Për shkak të karakteristikës së tij të butë, kur ndodh rritja malinje e qelizave, ai shpesh pushton indet e shëndetshme të trurit përreth në mënyrë të shpejtë.

Edhe me përparimet në teknologji dhe mjekësi, strategjitë terapeutike konvencionale përgjithësisht mbeten të pasuksesshme dhe u ofrojnë pacientëve me kancer të trurit një pamje të keqe. Pacientët që i nënshtrohen operacionit dhe trajtimit me rrezatim kanë një normë të pritur të mbijetesës prej vetëm nëntë muajsh.

Faktorët e rrezikut mund të jenë të shumta, por rëndësi duhet ti kushtohet ushqimit, ekspozimeve toksike dhe faktorëve të stilit të jetës dhe kontributit të tyre në zhvillimin e kancerit të trurit.

Për fat të mirë, mjeti kryesor për parandalimin e tumoreve të trurit është brenda kontrollit tonë… në stilin e jetës që jetojmë. Bërja e zgjedhjeve të shëndetshme kur bëhet fjalë për dietën, ushtrimet fizike, shmangia e kancerogjenëve në mjedisin ku jetoni dhe zvogëlimi i stresit mund të zvogëlojë në mënyrë efektive rrezikun e zhvillimit të tumoreve të trurit.

Strategji për Parandalimin dhe Shërimin nga Tumoret e Trurit Natyrshëm

Strategjia 1 – Gjumi

Fjetja mjaftueshëm çdo natë është thelbësore për mbijetesën dhe shëndetin e trurit. Një rrugë detoksifikimi e njohur si sistemi golfhatic largon mbetjet toksike që grumbullohen natyrshëm gjatë ditës. Ky sistem është veçanërisht aktiv gjatë natës dhe i siguron mitokondrisë në tru mundësinë për të hequr toksinat duke përdorur lëng cerebrospinal.

Mosfjetja mjaftueshëm pengon proceset natyrore të sistemit golfatik që ndikojnë në funksionin njohës. Veçanërisht kritike për pacientët që i janë nënshtruar kimioterapisë, gjumi lejon qelizat të riparojnë dëmtimin dhe të rikuperojnë indet. Heqja e gjumit mund të rrisë më tej simptomat që lidhen me një fenomen të njohur si truri kimio.

Droga nga rrezatimi dhe kimioterapia kanë treguar që ndryshojnë funksionin njohës të pacientëve që paraqesin simptoma të përgjithësuara të karakterizuara si mjegulla e trurit. Efektet e trurit kimio ndryshojnë në secilin pacient dhe ndryshojnë në kohëzgjatje dhe ashpërsi. Kjo dukuri ka të ngjarë të jetë pasojë e përbërjeve toksike që shkatërrojnë rrugët nervore dhe qelizat e shëndetshme të trurit.

Strategjia 2 – Ajri i pastër

Ajri i pastër përmirëson funksionin njohës tek të mbijetuarit e tumoreve të trurit. Studimet shqyrtojnë se qarkullimi i përmirësuar i oksigjenit stimulon aftësinë për shërimin e indeve nervore.

Ajri i pastër lidhet drejtpërdrejt me moshën e trurit. Ajri i pasër mund të bëjë që qelizat paraardhëse të diferencohen në qeliza të reja. Qelizat paraardhëse janë të ngjashme me qelizat burimore dhe mund të rezultojnë në përmirësimin e aftësive njohëse dhe motorike të një pacienti.

Këshillohet që të dilni në ajër të pastër në mëngjes para agimit; siç është përmendur në Kuranin e Shenjtë: “Betohem për natën kur ecën në errësirë, dhe për agimin kur fillon të marrë frymë!” [Et Tekuir, 17-18].

Kur njeriu merr frymë në agim, gjen një kënaqësi dhe gjallëri që nuk e gjen në asnjë pjesë të ditës apo të natës.
Në kohën e agimit të mëngjesit, gazi i Ozonit O3 është në përqindje më të lartë dhe më pas pakësohet derisa të lind dielli. Ky gaz ka ndikim tepër të fuqishëm në sistemin nervor, duke aktivizuar punën mendore e fizike, dhe duke i dhënë një kthjelltësi dhe freski që nuk e ka gjatë gjithë ditës, as gjatë natës.

Thithja e ajrit të pastër të mëngjesit mund të ndihmojë në kthimin e dëmit të bërë nga trajtimi i ilaçeve të kancerit duke formuar enë të reja të gjakut, duke rindërtuar dëmtimin nervor dhe duke stabilizuar glukozën në gjak.

Strategjia 3 – Konsumoni Fitonutrientë që Luftojnë Kancerin

Konsumimi i një diete të pasur me lëndë ushqyese për luftimin e kancerit është thelbësore për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve të trurit. Ndërsa trajtimet e aprovuara të kancerit mbeten të diskutueshme për shkak të efekteve të tyre shkatërruese dhe toksike në qelizat e shëndetshme në trup, kërkimi i mënyrave natyale për të luftuar kancerin po bëhet gjithnjë e më popullor.

Bimët dhe perimet pajisin trurin me antioksidantë për të kufizuar dëmtimin qelizor duke pastruar radikalet e lira, duke zvogëluar inflamacionin e trurit dhe duke mbyllur sinjalet e komunikimit të tumorit të trurit. Në veçanti, perime me gjethe jeshile të errët, arrat, bajamet, boronicat, ndihmojnë në luftën ndaj kancerit.

Strategjia 4 – Dieta

Ushqimi që konsumoni është i rëndësishëm për luftimin e smëundjeve përfshi tumorin e trurit. Konsumimi i një diete që përmban një sasi adekuate të proteinave, yndyrnave të shëndetshme dhe karbohidrateve të ulët, shkakton prodhimin e ketonit dhe mund të vdesë nga uria rritjen malinje të qelizave. Një dietë e shëndetëshme zvogëlon stresin oksidativ dhe inflamacionin në tru dhe mbyll furnizimin me lëndë ushqyese për tumoret.

Ushqimet që lejohet t’i hani: Vajin dhe gjalpin organik, arrat, vezët, ushqime të pasura me omega-3, kërpudhat, perimet e gjelbra me shumë fibra, kosin.

Ushqimet e ndaluara, Të gjitha produktet e brumit, mishrat e përpunuara, të gjitha ushqimet që përmbajnë sheqer, çdo lloj alkooli.

Strategjia 5 – Kufizimi i kalorive

Kufizimi dietik, përfshirë agjërimin, është një qasje terapeutike me veti anti-kancerogjene. Kufizimi i kalorive zvogëlon inflamacionin, parandalon metastazën e kancerit, pengon përhapjen e qelizave kancerogjene dhe gjithashtu prodhon ketone për të furnizuar neuronet.

Strategjia  6 – Jini të kujdesshëm ndaj pajisjeve celulare

Fusha elektromagnetike e emetuar nga celularët kategorizohet si një kancerogjen i mundshëm njerëzor nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe Agjencia Ndërkombëtare për Kërkimin e Kancerit (IARC). Radiofrekuenca buron nga pajisja dhe bateria e cila është gjetur në një studim për të ndikuar në shkallën e mbijetesës së pacientëve me tumor në tru.

“Studimi Interphone” i bashkëpunuar midis studiuesve ndërkombëtarisht zbuloi se përdorimi i telefonit celular rrit rrezikun e dikujt për tumore të trurit dhe është i lidhur drejtpërdrejt me moshën dhe kohëzgjatjen e përdorimit. Adoleshentët janë më të rrezikuar nga ekspozimi i rrezikshëm sepse truri zhvillohet duke shkaktuar një gjasë më të madhe për rritje anormale të qelizave. Përdorimi i një telefoni celular para moshës 20 vjeç dhe përdorimi i vazhdueshëm për një kohëzgjatje mbi 10 vjet lidhet drejtpërdrejt me diagnozën e rëndë të kancerit të trurit.

Shmangia e telefonit celular në epokën e sotme moderne është gati e pamundur, por ka disa strategji që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezatimit të tij:

– Tekst në vend të bisedës

– Përdorni altoparlantin (speakerphone)

– Përdorni një telefon fiks

– Vononi dhënien fëmijës tuaj një celular

– Flisni vetëm kur sinjali i marrjes është i fortë

– Mbyllni pajisjet elektronike kur është e mundur dhe mos flini kurrë me një pajisje të tillë në dhomën e gjumit, dhe veçanërisht afër kokës.

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!