eBooks

eBooks

E-books guide to the natural treatment of various diseases such as various types of cancer, diabetes, autoimmune diseases, autism, etc. As well as books on the art of living, the benefits of fruits and the treasures of desert plants. All in PDF format.


Libra Elektronikë

Libra elektronikë udhëzues për trajtimin natyral të sëmundjeve të ndryshme si lloje të ndryshme të kancerit, diabeti, sëmundjet autoimune, autizmi, etj. Si dhe libra për artin e të jetuarit, dobitë e frutave dhe thesaret e bimëve shkretinore. Të gjitha në format PDF.