Tamarixar - Arabica

SKU 13012
€175
In stock
1
Product Details

Tamarixar - Arabica

- Tamarixar ndihmon ne kurimin e Hepatitit dhe Cirrozes se melçisë.

- Stimulues dhe Tonik i mëlçisë.

- Ndihmon qelizat e dëmtuara të mëlçisë të rimarrin veten.

- Trajton dhjamosjen e mëlçisë dhe zmadhimin e saj.

- Ndihmon ne kurimin e Edemës - akumulimin e lëngjeve në trup.

- Pastruesi më i mirë i gjakut dhe infeksioneve të mëlçisë.

- Ndalon spazmen e shpretkës.

- Forcon imunitetin dhe ka aftësi të mahnitëshme për të luftuar mikrobet dhe viruset.

- Ndalon gjakderdhjen e brendëshme.

- Përdoret edhe kundër ënjtjeve të reumatizmës, kurimin e ulçërave, tretjen dhe diarrenë kronike.

- Ndihmon pacientet me Diabet dhe ul kolesterolin.

- Ndihmon sistemin tretës, largon kapsllëkun, gazrat e stomakut dhe zorrëve, ndihmon për kurimin e ulçërës së stomakut..

Shënim!

- Tamarixar eshte i sigurte per te gjithe, dhe nuk ka efekte anesore.

- Nuk permban ruajtes kimik, shtesa, ngjyroses apo aromatizues, por vetem ruajtes natyral krejtesisht bimor.

- Bima eshte ne kapsula dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule.


Tamarixar - Arabica
- Tamarixar helps cure Hepatitis and Cirrhosis of the liver.
- Stimulating and Tonic of the liver.
- Helps damaged liver cells recover.
- Treats fatty liver and its enlargement.
- Helps cure Edema - accumulation of fluid in the body.
- The best cleanser of blood and liver infections.
- Stops spasm of the spleen.
- Strengthens immunity and has amazing abilities to fight germs and viruses.
- Stops internal bleeding.
- It is also used against rheumatic swellings, ulcer treatment, digestion and chronic diarrhea.
- Helps patients with diabetes and lowers cholesterol.
- Helps the digestive system, removes constipation, gas in the stomach and intestines, helps to cure stomach ulcers ..
Note!
- Tamarixar is safe for everyone, and has no side effects.
- Does not contain chemical preservatives, additives, dyes or flavorings, but only completely herbal natural preservatives.
- The plant is in capsules and is taken 3 times a day from 1 capsule, before meals.
Save this product for later