Sylvestris - Gymnema

SKU 98210
€170
In stock
1
Product Details

Sylvestris - Gymnema


- Vepron ne normalizimin e niveleve te sheqerit në gjak, kolesterolit dhe triglicerideve.

- Forcon zemrën dhe muskujt e zemrës.

- Lufton shumë lloje të viruseve dhe infeksioneve në gjak.

- Lufton te gjitha llojet e Trombozës dhe Trombozën e thellë venoze.

- Vepron ne luftimin e te gjitha llojeve te anemise.

- Forcon pankreasin dhe ndihmon në funksionin e tij.

- Stimulon prodhimin e insulinës dhe riparon rigjenerimin e qelizave të pankreasit.

- Ndihmon në kurimin e infeksioneve urinare.

- Stimulues i forte i veshkave.

- Vepron ne normalizimin e vlerave te kreatinines, urea, fosforit dhe potaciumit.

- Ndihmon në kurimin e infeksionit të syve.

- Forcon zemrën, përmirëson qarkullimin e gjakut.

- Ndihmon në balancimin hormonal, dhe ndihmon për uljen në peshë.

- Ndihmon për rigjenerimin e qelizave të mëlçisë.

Shënim!

- Sylvestris eshte krejtesisht i sigurte per te gjithe.

- Nuk ka efekte anesore.

- Nuk permban ruajtes, shtojca apo lende kimike e artificiale, por vetem ruajtes natyral qe e bejne ate te jetoje gjate pa u cenuar lendet efektive te tij.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Sylvestris - Gymnema
- Acts in the normalization of blood sugar, cholesterol and triglyceride levels.
- Strengthens the heart and heart muscles.
- Fights many types of viruses and infections in the blood.
- Fights all types of Thrombosis and Deep Venous Thrombosis.
- Acts in the fight against all types of anemia.
- Strengthens the pancreas and helps its function.
- Stimulates insulin production and repairs pancreatic cell regeneration.
- Helps cure urinary tract infections.
- Strong kidney stimulant.
- Acts in the normalization of creatinine, urea, phosphorus and potassium values.
- Helps cure eye infection.
- Strengthens the heart, improves blood circulation.
- Helps in hormonal balance, and helps to lose weight.
- Helps to regenerate liver cells.
Note!
- Sylvestris is completely safe for everyone.
- No side effects.
- Does not contain preservatives, additives or chemical and artificial substances, but only natural preservatives that make it live long without compromising its effective substances.

- Our capsules are Vegetarian (from vegetable pine cellulose), Halal, 100% natural, without animal content, without condoms, easily digested and quickly absorbed by the digestive system.


Save this product for later