Sylvestris

SKU 98210
€140
In stock
1
Product Details

Sylvestris Capsules


- Decreases the level of peritoneal blood, coleserol and triglycerides.
- Helps cure Type 2 diabetes.

- Strengthens the heart n and the muscles of the heart.

- Fights many types of viruses in the bloodstream.

- Fights all types of Thrombosis and Deep Venous Thrombosis.

- Acts in the fight against all types of anemia.

- Strengthens pancreas and helps in its function.
- Increases insulin production and repairs the regeneration of pancreatic cells.
- Helps in the treatment of urinary infections.
- Strong kidney stimulant.

- Acts in the normalization of creatinine, urea, phosphorus and potassium values.

- Helps relieve pain in the stomach, relieves digestion and fights constipation.
- Helps in the treatment of eye infection.
- Strengthens the heart, improves blood circulation and activates uterine function.
- Helps in the treatment of lung, cough, bronchitis and asthma infection.
- Helps in hormonal balancing, and helps to reduce weight.
- Helps cure liver and hepatitis A.
NOTE!
- Sylvestris is absolutely safe for everyone.
- No side effects.

- Does not contain preservatives, supplements or artificial and artificial materials, but only natural preservatives that make it live without compromising its effective substances.

Ingredients: Wild Arabic desert raw extract herbs.
Sylvestris Capsules - Për pacientët me Diabet


- Vepron ne normalizimin e niveleve te sheqerit në gjak, kolesterolit dhe triglicerideve.

- Ndihmon për kurimin e Diabetit tip II.

- Forcon zemrën dhe muskujt e zemrës.

- Lufton shumë lloje të viruseve dhe infeksioneve në gjak.

- Lufton te gjitha llojet e Trombozës dhe Trombozën e thellë venoze.

- Vepron ne luftimin e te gjitha llojeve te anemise.

- Forcon pankreasin dhe ndihmon në funksionin e tij.

- Stimulon prodhimin e insulinës dhe riparon rigjenerimin e qelizave të pankreasit.

- Ndihmon në kurimin e infeksioneve urinare.

- Stimulues i forte i veshkave.

- Vepron ne normalizimin e vlerave te kreatinines, urea, fosforit dhe potaciumit.

- Ndihmon në kurimin e infeksionit të syve.

- Forcon zemrën, përmirëson qarkullimin e gjakut.

- Ndihmon në balancimin hormonal, dhe ndihmon për uljen në peshë.

- Ndihmon për rigjenerimin e qelizave të mëlçisë.

Shënim!

- Sylvestris eshte krejtesisht i sigurte per te gjithe.

- Nuk ka efekte anesore.

- Nuk permban ruajtes, shtojca apo lende kimike e artificiale, por vetem ruajtes natyral qe e bejne ate te jetoje gjate pa u cenuar lendet efektive te tij.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Save this product for later