​Papillium HPV

SKU 34201
€175.00
In stock
1
Product Details

Papillium HPV NaturalPerdorimet mjekesore

- Vepron në menyre natyrale per kurimin rrenjesor te virusit Papilloma (HPV) me te gjitha llojet dhe gradat e tij.

- Vepron ne kurimin e Herpes Simplex dhe komplikacioneve te tij.

- Stimulon sistemin imun dhe sistemin limfatik, dhe lufton formimin e qelizave kancerore ne to.

- Parandalon shkaktimin e kancereve qe kane lidhje me kushtin HPV.

- Largon simptomat e shkaktuara nga virusi, si lythat gjenitale, pucerrat e ndryshme ne zona te ndryshme te trupit dhe ne fytyre (verruca plana), ne menyre natyrale dhe rrenjesore.

- Ndihmon ne trajtimin e Gonorreas dhe semundjet seksualisht te transmetueshme, ne menyre natyrale dhe rrenjesore, brenda nje afati kohor mesatar prej 4-6 muajsh;

- Merret se bashku me produktin Total Immunity.

Shënim!

› Produktet tona nuk jane te fabrikuara apo komerciale, siç jane zakonisht produktet "Dietary Supplement", por produktet tona pergatiten ne menyre te posaçme per çdo pacient apo porosites, nga mjeke herbalist te specializuar dhe me pervoje.

› Papillium HPV Natural eshte 100% origjinal, i sigurte per te gjithe dhe nuk ka efekte anesore.

› 100% organik me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial dhe pa shtesa kimike.

- Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.


Ingredients: Wild arabic desert raw extract herbs.


Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësite tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të balancuara, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Save this product for later