Migraine Headache Destroyer

SKU 00701
€150
In stock
1
Product Details
Migraine Headache Destroyer

- Helps cure Migraine and headaches in a radical way.

- Stimulates the central nervous system and cures infections and disorders in it.

- Removes all migraine symptoms, headaches, irritability, vision problems.

- Fight insomnia and sleep disorders.

- Strengthens the heart, improves digestion, stimulates the liver, strengthens the blood.

- Increases immunity and stimulates the reproductive system.

- Cleanses the blood and body from toxic substances.

Note!

- "Migraine", and all our products are not manufactured or commercially available, as are other "Supplement" and inexpensive products, but our products are specially prepared by specialized and experienced herbalists for the purpose of of the root and safe cure of the disease.

- "Migraine" is 100% Original, completely safe for everyone, and has no side effects.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily from 1 capsule.Migraine Headache Destroyer


- Ndihmon në kurimin e Migrenës dhe dhimbjeve të kokës në mënyrë rrënjësore.

- Stimulon sistemin nervor qëndror dhe kuron infeksionet dhe çrregullimet në të.

- Largon të gjitha simptomat e migrenës, dhimbjet e kokës, nervozizmin, problemet me shikimin.

- Lufton pagjumësinë dhe çrregullimet e gjumit.

- Forcon zemrën, përmireson tretjen, stimulon mëlçinë, forcon gjakun.

- Rrit imunitetin dhe stimulon sistemin e riprodhimit.

- Pastron gjakun dhe trupin nga lëndët toksike.

Shënim!

- "Migraine", dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht produktet e tjera “Supplements” dhe me kosto të lirë, por produktet tona përgatiten në menyre të posaçme nga herbalistë të specializuar dhe me përvojë, me qëllim të shërimit rrënjësor dhe të sigurtë të sëmundjes.

- "Migraine" është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë, dhe nuk ka efekte anësore.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Ingredients: Wild arabic desert raw extract herbs.

Save this product for later