Hepatitet Virale HBV & HCV (eBook)

SKU eb000107
€50
In stock
1
Product Details

Hepatitet Virale HBV & HCV - Udhëzues i Plotë i Pacientëve me HBV & HCV - Gjithçka (eBook - 104 Faqe)

Këtu do të gjeni gjithçka ju nevojitet për Hepatitet Virale HBV dhe HCV, shkaqet dhe simptomat, shenjat e hershme, mënyrën e trajtimit natyral dhe kurën bimore, dietën ushqimore të posaçme dhe shumë udhëzime të tjera të domosdoshme për të gjithë.

Libri ka 104 Faqe me dimension (Letter: 816x1056) dhe gjendet në 4 formate elektronike:

1. .EPUB - për Smartphone, iPad dhe Kompjuter (Kërkohet instalim aplikacioni Epub Reader)

2. .MOBI - për Amazon Kindle (Kërkohet instalim aplikacioni Kindle for Amazon)

3. .PDF – për të gjitha aparatet elektronike (Kërkohet instalim PDF Reader)

4. .HTML FlipBook për të gjitha aparatet (Nuk kërkohet kërkohet asnjë aplikacion)

Save this product for later