Heart & Blood

Wild Desert Herbs products that helps patients with various types of heart and blood diseases, which are mainly prescribed for following conditions:
- Coronary Artery Disease - Angina - Heart Attack - Heart Failure - Arrhythmia - Heart Valve Disease
- Aortic Disease and Marfan Syndrome - Cardiomyopathy - Thrombocytopenia - Deep venous thrombosis
- Pulmonary embolism - Perocardial disease - Peripheral vascular disease - Rheumatic heart disease - Stroke
- Vascular (blood vessel) disease - High blood pressure - Atherosclerosis - Takayasu's arteritis (aortic arch syndrome) - Congenital Heart Disease - Type II Diabetes - Anemia, etc.


Zemra & Gjaku - Shqip


Kura me bimë të egra shkretinore që ndihmojnë pacientët me lloje të ndryshme të sëmundjeve të zemrës dhe të gjakut, dhe që përshkruhen kryesisht për pacientët me sëmundjet e mëposhtme:

- Sëmundja e Arterieve Coronare - Angina - Sulmi në Zemër - Dështimi i Zemrës - Aritmia - Sëmundja e Valvulës së Zemrës - Sëmundja e Aortës dhe Marfan Syndrom - Sëmundja e Muskujve të Zemrës (Cardiomyopathy) - Trombocitopenia - Tromboza venoze e thellë - Embolismi Pulmonar - Sëmundja e Perokardit - Sëmundja vaskulare periferiale - Rheumatic heart disease - Goditja në tru - Sëmundja Vaskulare (e venave të gjakut) - Presioni i lartë i Gjakut

- Atherosclerosis - Takayasu's arteritis (aortic arch syndrome) - Congenital Heart Disease - Diabeti Tip II - Anemia, etj.