40 Fruta Bazë (eBook)

SKU eb000101
€20
In stock
1
Product Details

40 Fruta Bazë - Shije, Shëndet, Bukuri (eBook - 120 Faqe)


Frutat nuk janë vetëm të shijshme dhe tërheqëse për syrin, dhe nuk janë një luks në jetën tonë, por ato janë aq të rëndësishme për shëndetin optimal dhe rikthimin e shëndetit të humbur, ndihmojnë kurimin e të sëmurëve dhe përmirësojnë cilësinë e jetës së të gjithëve.

Në këtë libër elektronik do të mësoni për 40 frutat bazë për përdorim të domosdoshëm nga të gjithë. Frutat janë rënditur sipas shkronjës së parë të alfabetit të emrave të frutave në shqip. Për secilin frut do të mësoni emrin shkencor, emrin në anglisht, origjinën e frutit, përdorimin global, lëndët ushqyese dhe kurative që përmban, dobitë dhe vlerat shëndetësore, këshillat për përdorimin, paralajmërime të posaçme për njerëz me gjendje shëndetësore të caktuar, si dhe shpeshherë receta përdorimi të shijshme dhe kurative.

Libri ka 120 Faqe me dimension (Letter: 816x1056) dhe gjendet në 4 formate elektronike:

1. .EPUB - për Smartphone, iPad dhe Kompjuter (Kërkohet instalim aplikacioni Epub Reader)

2. .MOBI - për Amazon Kindle (Kërkohet instalim aplikacioni Kindle for Amazon)

3. .PDF – për të gjitha aparatet elektronike (Kërkohet instalim PDF Reader)

4. .HTML FlipBook për të gjitha aparatet (Nuk kërkohet kërkohet asnjë aplikacion)

Save this product for later