Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë

Lufta kundër kancerit nuk ka mbaruar, por ne kemi bërë më shumë përparim sesa mund të mendonit.

Shkalla e vdekjeve nga kanceri ra me 23 % midis viteve 2000 dhe 2020.

Shkalla e vdekjes nga kanceri arriti kulmin në 1998 me 215 vdekje nga kanceri për 10,000 njerëz. Pas kësaj, niveli filloi të bjerë vazhdimisht me më pak njerëz që pinë duhan, përmirësime në trajtim dhe zbulimin e hershëm. Ekuivalenti i më shumë se 1.7 milion vdekjeve u shmang në këto 20 vjet, trajtimet natyrale kanë patur rol të madh në trajtimin dhe parandalimin e  sëmundjes.

Më shumë se 30 % e kancereve  janë të parandalueshme

Duke iu përmbajtur një diete të shëndetshme, duke u ushtruar rregullisht, duke ndaluar pirjen e alkoolit dhe duhanit, ju mund të ulni rrezikun e zhvillimit të kancerit. Reduktimi i stresit gjithashtu parandalon zhvillimin e toksicitetit që mund të shkaktojë kancer.

Shkalla e vdekjes nga kanceri te fëmijët u ul me 2% në vit në një dekadë

Jo vetëm që fëmijët e moshës 0-19 vjeç kanë parë një rënie vjetore të niveleve të vdekjes nga kanceri midis 2003 dhe 2012, por edhe të rriturit gjithashtu. Midis meshkujve, nivelet e vdekjes nga kanceri u ulën me 1.8 % çdo vit dhe shkalla për femrat ra 1.4 % në vit, sipas statistikave.

Shkalla pesëvjeçare e mbijetesës relative për të gjitha kanceret e diagnostikuar nga 2005 në 2011 ishte 69 %

Shkalla relative e mbijetesës është gjasat që një person me kancer të jetojë për të paktën një numër të caktuar vitesh pas diagnozës krahasuar me popullsinë e përgjithshme. Në 1975-1977, niveli relativ pesëvjeçar i mbijetesës ishte vetëm 49%, sipas Shoqatës Amerikane të Kancerit. Përparimet në trajtime kryesisht natyrale dhe diagnostikimet e hershme të disa llojeve të kancerit kanë përmirësuar mbijetesën.

I kapur në fazat më të hershme, niveli relativ pesë-vjeçar i mbijetesës për kancerin e gjirit është mbi 80 %

Shkalla e përgjithshme pesëvjeçare e mbijetesës relative për kancerin e gjirit është mbi 70 %, dhe rastet e fazës 0 ose 1 janë afër 80 %. Nëse keni simtoma ose shqetësim rekomandohet të shihni mjekun  për analizim të sëmundjes dhe më pas ti përmbaheni vetëm trajtimit natyral i cili ndihmon në fuqizimin e imunitetit, luftimin e stresit dhe trajtimin e sëmundjes.

Shkalla relative e mbijetesës pesë vjeçare për kancerin në fëmijëri është më shumë se 80 %

Në mesin e viteve 1970, niveli pesëvjeçar i mbijetesës ishte vetëm 58 % por trajtimet natyrale dhe të përmirësuara kanë bërë që ky numër të rritet në 83 %. Shkalla e mbijetesës pesë vjeçare ndryshon nga lloji i kancerit. Leukemia, e cila konsiderohej një dënim me vdekje, tani ka një mbijetesë prej 85 % nëse i përmbaheni një mënyrë jetese të shëndetëshme dhe trajtimit natyral.

Çfarë duhet të mbani mend

Zbulimi i hershëm është çelësi për mbijetesën e një pacienti. Kështu, këshillohuni me mjekun tuaj menjëherë nëse keni diçka të dyshimtë ose dhimbje të pashpjegueshme dhe më pas të merrni trajtimin natyral i cili është zgjidhja më e mirë dhe më e shëndetshme për ju.

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!