Shenjat e Sindromit Metabolik, Faktoret e rrezikut, Trajtimi Natyral

 

Sindromi metabolik është përshkruar dhe është i njohur si Sindromi Riven, ose sindromi “X”, sindromi kardio-metabolik, etj. Ai është një grup i faktorëve të rrezikut që ngre rrezikun për sëmundje të zemrës dhe probleme të tjera shëndetësore, si diabeti dhe goditja në tru.
Shumica e faktorëve të rrezikut metabolik nuk kanë shenja ose simptoma, edhe pse një bel i madh është një shenjë e dukshme.
Disa njerëz mund të kenë simptoma të sheqerit të lartë të gjakut, diabet, sidomos tipi 2 i diabetit është i pranishëm. Simptomat e sheqerit të lartë të gjakut përfshijnë rritjen e etjes, urinime të shpeshtë, sidomos gjatë natës, lodhje dhe vizion të paqartë.

Faktorët e rrezikut metabolik

– Beli i madh; Një bel të madh që do të thotë se po mbani peshë të tepërt rreth belit (trashje të barkut).
Një matje e belit prej 90 cm apo më shumë për gratë, ose 100 cm apo më shumë për meshkujt, është një faktor rreziku metabolik. Një bel i madh do të thotë që ju jeni në rritje të rrezikut të sëmundjeve të zemrës dhe problemeve të tjera shëndetësore.

– Nivelet e larta të triglicerideve; Trigliceridet janë një lloj i yndyrës që gjendet në gjak. Një nivel i triglicerideve 150 mg / dL ose më i lartë është një faktor rreziku metabolik.

– Niveli i ulët i HDL kolesterolit; Kolesteroli HDL është quajtur nganjëherë si kolesteroli “i mirë”. Kjo sepse ai ndihmon në heqjen e kolesterolit nga arteriet tuaja.
Niveli i HDL kolesterolit më pak se 50 mg / dL për gratë dhe më pak se 40 mg / dL për burrat, është një faktor rreziku metabolik.

– Presioni i lartë i gjakut; Një tension i gjakut 130/85 mmHg ose më ilartë, është një faktor rreziku metabolik. Në qoftë se vetëm një prej dy numrave të presionit të gjakut është i lartë, ju jeni ende në rrezik për sindromën metabolike.

– Nivelet e larta të sheqerit në gjak; Norma e sheqerit në gjak është më pak se 100 mg / dL. Zakonisht nivelit e sheqerit në gjak që janë 100-125 mg / dL janë konsideruar prediabetik. Niveli i sheqerit në gjak 126 mg / dL ose më i lartë është konsideruar diabet.
Niveli i sheqerit në gjak 100 mg / dL ose më i lartë është një faktor rreziku metabolik.

– Pirja e duhanit; Pirja e duhanit shkakton çrregullime të shumta në organizëm; përfshi edhe çrregullimin metabolik.

Sindromi metabolik mund të shkaktojë edhe çrregullime të tjera hormonale

– Vezore poli-cistike PCOP.

– Mëlçi e dhjamosur.

– Testosteron i ulët.

– Acid urinar i rritur në gjak.

Produkti “Coronagreen” per Sindromin Metabolik

Dobite shendetesore

– Ndihmon ne kurimin e arterieve koronare pa kirurgji.

– Shumë efektiv për të sëmurët me dridhje atriale.

– Konsiderohet si terapia më moderne për zemrën.

– Ndihmon ne trajtimin e Diabetit Tipi I dhe II.

– Fuqizon zemrën dhe lufton te gjitha semundjet kardiovaskulare.

– Parandaluesi më i mirë i atakut kardiak dhe deshtimit te zemres.

– Vepron për rregullimin e rrahjeve të zemrës.

– Largon dhimbjet e zemrës.

– Ndihmon ne kurimin e Trombozës dhe Trombozës se thellë venoze.

– Ndihmon ne kurimin e venave varicose kudo qe shfaqen ne trup, ne kembe dhe testikuj.

– Parandalon Goditjen ne Tru, kuron venat e goditura dhe ndihmon ne dergimin e oksigjenit ne tru.

– Ul nivelet e kolesterolit te demshem ne gjak.

– Ul presionin e gjakut.

– Shton oksigjenin në gjak, dhe normalizon nivelet e hekurit.

– Largon stresin dhe stimulon sistemin nervor.

– Qetësues dhe lehtësues i gjumit.

– Forcon kujtesën.

– Lehtëson frymarrrjen dhe dhimbjet e kraharorit.

– Ndihmon në reduktimin e sëmundjeve të mëlçisë.

– Ndihmon në djegien e yndyrave.

Shenim!

– Coronagreen eshte bar krejtesisht i sigurte per te gjithe, i marre direkt nga natyra e paprekur nga njeriu.

– Nuk ka efekte anesore te demshme.

– Nuk permban ruajtes, shtojca apo lende kimike e artificiale, por vetem ruajtes natyral qe e bejne ate te jetoje gjate pa u cenuar lendet efektive te tij.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.

– Klikoni mbi foton me siper per te mesuar me shume rreth produktit.