Si e ushqen Sheqeri rritjen e Kancerit

 

A mund të jetë e mundur që sheqeri të ushqejë rritjen e kancerit? Miliarda dollarë derdhen në hulumtime të kancerit çdo vit… Po, çështja është shumëfishim miliardash!!! Megjithëse kemi bërë përparime të mëdha teknologjike në zbulimin e sëmundjeve, duket se të gjitha janë versione të reja të trajtimeve të njëjta. Kanceri mbetet shkaku numër 2 i të gjitha sëmundjeve të parandalueshme sot në botë.

Shikoni pothuajse çdo qendër të trajtimit të kancerit që përdor metodat tradicionale të trajtimit (kimioterapi, rrezatim dhe operacion) dhe do të vini re diçka plotësisht blasfemuese. Për të ndihmuar të ruajnë peshën te pacientët e tyre, ata ofrojnë ushqime dhe zëvendësime të vakteve. Problemi? Ato ushime janë të ngarkuara me sheqer dhe përbërës të përpunuar dhe… sheqeri ushqen kancerin.

Dëmi i sheqerit

Kur bëhet fjalë për njerëzit që janë duke u përpjekur të luftojnë kancerin, ky parim bëhet absolutisht thelbësor. Mjekët tanë onkologë tradicional duket se e ndërpresin këtë fakt si një jo faktor por nëse qëllimi juaj është t’i jepni trupit një shans luftimi kundër kancerit, sheqeri duhet të eliminohet. Në këtë artikull, ne do të kalojmë nëpër disa mekanizma se si sheqeri e ushqen kancerin.

Qelizat e Kancerit përballë Qelizave të shëndetshme

Kur jeni duke parë luftën kundër kancerit ndërsa i mbani të shëndetshme qelizat normale, duhet të pyesni veten, çfarë e bën një qelizë kanceroze të ndryshme?

Bazuar në ato që dimë nga puna e shkencëtarëve, qelizat e kancerit janë të dëmtuara metabolikisht. Dëmtimi metabolik ndodh në atë që strukturat e tyre prodhuese të energjisë, mitokondria, nuk janë në gjendje të funksionojnë me efikasitet.

Kjo manifestohet në preferencën e tyre për glukozën si burim karburanti, prodhim relativisht të ulët të ATP dhe prodhim të shfrenuar të specieve oksiduese. Qelizat normale të shëndetshme, nga ana tjetër, janë në gjendje të shfaqin fleksibilitet metabolik ku mund të djegin burime të shumta të karburantit, të prodhojnë më shumë ATP dhe nivele relativisht më të ulëta të specieve oksiduese.

Aspekti Mitokondrial

Për një kohë të gjatë, ne u përqëndruam në gjenomin bërthamor për shkaqet e sëmundjeve. Këtu lindi ideja se sëmundjet janë trashëgimore. Me rritjen e shfrenuar të sëmundjes kronike gjatë 100 viteve të fundit, gjenomi nuklear nuk ka kuptim. Ndryshimet në gjenomin bërthamor ndodhin gjatë mijëra, nëse jo qindra mijëra vjet.

Rezulton se ndryshimet epigjenetike ndodhin shumë më shpejt në gjenomin mitokondrial dhe shkenca po i afrohet këtij koncepti. Sa më i shëndetshëm të jetë miokondria juaj, aq më të shëndetshëm do të jeni. Ky është një nënprodukt i thjeshtë i prodhimit efikas të energjisë.

Ndërsa shohim më thellë në shumë prej sëmundjeve kronike që na dëmtojnë sot, ne kemi filluar të vërejmë se mitokondria luan një rol shumë më të madh nga sa kemi menduar ndonjëherë.

Prodhimi i energjisë nga glukoza

Para se të fillojmë të diskutojmë aspektin mitokondrial të kancerit dhe si sheqeri mund të ushqejë rritjen e kancerit, kjo ndihmon për të kuptuar se si energjia formohet në një qelizë.

Qelizat kanë nevojë për energji për të kryer funksione normale përfshirë: përgjigjen ndaj mjedisit të tyre, thithjen e ushqyesve, eksportimin e toksinave, rritjen, përsëritjen, etj. Kjo energji prodhohet përmes një procesi të quajtur frymëmarrje.

Ekzistojnë dy lloje të frymëmarrjes: aerobike dhe anaerobe.

Qelizat normale, të shëndetshme në shumicën e rasteve do të përdorin frymëmarrjen aerob e cila ndodh në mitokondri. Ky proces përfshin thyerjen e glukozës në piruvate në citosol, transportimin e saj në mitokondri, dhe formimin e ATP në prani të oksigjenit. Duke pasur parasysh që ka mjaft oksigjen brenda qelizave, kjo është metoda e paracaktuar e prodhimit të energjisë. Nënproduktet e këtij procesi janë 36 molekula ATP dhe dioksidi i karbonit, i cili lëshohet përmes frymëmarrjes.

Kur ka mungesë të oksigjenit, bëhet frymëmarrja anaerobe. Kjo ndodh në citosolin e qelizës ku glukoza zbërthehet në piruvate dhe shndërrohet drejtpërdrejt në ATP dhe acid laktik. Ky proces nuk arrin kurrë në mitokondri dhe gjeneron vetëm 2 molekula të ATP.

Ndërsa frymëmarrja anaerobe prodhon një pjesë të vogël të energjisë (2 ATP kundrejt 36 ATP), ajo në të vërtetë gjeneron ATP me pothuajse 100 herë më shumë se norma. Ne e dimë se indet që ndahen me shpejtësi, siç janë shërimi i plagëve ose kanceri, priren të përfitojnë nga frymëmarrja anaerobe për prodhimin e shpejtë të energjisë.

Ndërsa frymëmarrja anaerobe siguron energji më shpejt, mund të ketë faktorë të tjerë që e bëjnë këtë metodë të prodhimit të energjisë të dobishme për rritjen e qelizave të kancerit.

Prodhimi i energjisë së qelizave kancerogjene

Bazuar në atë që përmendëm më lart për metabolizmin e glukozës, një qelizë e shëndetshme me oksigjen të mjaftueshëm duhet të kryejë glikolizën dhe fosforilimin oksidativ për prodhimin e energjisë.

Qelizat e shëndetshme gjithashtu mund të përdorin trupat e ketonit, të konvertuar nga acidet yndyrore, për të prodhuar ATP përmes frymëmarrjes aerobike.

Ajo që ne dimë tani është se qelizat kancerogjene, madje edhe në prani të oksigjenit, vendosin t’i nënshtrohen glikolizës duke përdorur glukozën (dhe nganjëherë glutaminë) si substratin e favorizuar. Ky është kuptimi më shkencor se si sheqeri ushqen kancerin.

Kjo mendohet të jetë për shkak të strukturave të dëmtuara mitokondriale brenda qelizave të kancerit që pengojnë aftësinë e qelizave t’i nënshtrohen frymëmarrjes aerobike. Glukoza hyn në qelizë dhe shndërrohet në piruvate brenda citosolit, por nuk mund të hyjë në mitokondri për t’iu nënshtruar frymëmarrjes aerobike.

Si rezultat, qelizat në rritje të kancerit rregullojnë proteinat e transportit të glukozës në sipërfaqet e tyre në mënyrë që të marrin sa më shumë glukozë të jetë e mundur. Ekziston gjithashtu një ndërtim i shfrenuar i acidit laktik në qelizat e kancerit si një nënprodukt i frymëmarrjes anaerobe. Kjo do të thotë për aq kohë sa është e bollshme në gjak, sheqeri ushqen rritjen e kancerit në një mënyrë që vetëm do të promovojë zhvillimin e tij.

Avantazhet e glikolizës për kancerin

Ndërsa disa njerëz e shohin glikolizën në qelizat e kancerit si një nënprodukt i mitokondrive të dëmtuara, është gjithashtu e mundur që qelizat kancerogjene janë përshtatur për të favorizuar glikolizën për vetitë e saj nxitëse të rritjes së tyre. Jo vetëm që glikoliza prodhon energji më shpejt se frymëmarrja aerobike, por në të vërtetë promovon një ambient ku qelizat kancerogjene mund të ndahen me shpejtësi.

Acidi laktik i tepërt i prodhuar nga qelizat e kancerit në të vërtetë mbyll përgjigjen imunitare antikanceroze të trupit duke çaktivizuar qelizat imune anti-tumorale. Kjo në thelb mbron kancerin nga sistemi imunitar.

Në të njëjtën kohë, rritja e shpejtë e qelizave kërkon shumë lëndë të para për të bërë qeliza të reja. Një nga atomet kryesorë që nevojiten me bollëk për të formuar struktura të reja qelizore është karboni. Atomet e karbonit janë të lidhura së bashku për të formuar shtylla prej të cilave ndërtohen strukturat e qelizave.

Pasi glukoza metabolizohet, ajo lë një zinxhir 6-Carbon. Ndërsa frymëmarrja aerobe ekskreton këtë karbon përmes frymëmarrjes përmes dioksidit të karbonit, glikoliza e ruan atë. Mendohet se kjo lejon një ndarje më të shpejtë të qelizave përmes një disponueshmërie më të lartë të lëndëve të para.

Si e ushqen sheqeri rritjen e kancerit

Siç është shpjeguar deri më tani, qelizat e kancerit kanë një pa-aftësi për të prodhuar energji. Për shkak të strukturave të dëmtuara mitokondriale, ato kryejnë glikolizë më tepër sesa frymëmarrja aerobike. Si rezultat, ato duhet të rregullojnë marrjen e glukozës në mënyrë që të mbështesin ndarjen dhe rritjen e shpejtë.

Në të njëjtën kohë glikoliza favorizon rritjen e kancerit në disa mënyra. Kjo është arsyeja pse një dietë e shëndetshme natyrale është hetuar shumë për të qenë në gjendje të kufizojë rritjen e kancerit duke ndërprerë furnizimin e tij parësor të karburantit. Përveç kësaj, ekzistojnë mekanizma të tjerë me të cilët sheqeri ushqen rritjen e kancerit.

– Qelizat e bardha te gjakut

Qelizat e bardha të gjakut janë ushtarët e sistemit tonë imunitar. Ato janë një forcë e fuqishme kundër pushtuesve të huaj në trupin tonë, përfshirë qelizat kancerogjene. Për të operuar në kapacitetin e tyre të plotë, ato kërkojnë sasi të mëdha të Vitaminës C.

Për dallim nga kafshët, njerëzit nuk janë në gjendje të prodhojnë Vitamin C në mënyrë endogjenike. Përkundrazi, duhet ta marrim atë nga ushqimet dhe ta transportojmë në qelizat tona për t’u përdorur, ku kemi sisteme të brendshme antioksiduese që na ndihmojnë të ruajmë dhe riciklojmë Vitaminën C për të përfituar sa më shumë nga ajo. Ky është një funksion i glutathione.

Në vitet 1970, Dr. John Ely zbuloi atë që përmendet si Teoria e Antagonizmit të Glukozës Askorbate (GAA). Të dy, si glukoza dhe Vitamina C janë të ngjashme në strukturë dhe mbështeten te insulina në mënyrë që të futen në qeliza përmes receptorit Glut-1 në membranën qelizore. Fatkeqësisht, glukoza ka një prirje më të lartë për këtë receptor që do të thotë se thithet më lehtë se sa vitamina C.

Mendohet se të paturit nivele të larta të sheqerit në gjak në të vërtetë pengon Vitaminën C të hyjë në qelizat e bardha të gjakut, gjë që ul në mënyrë drastike imunitetin dhe për këtë arsye aftësinë për të luftuar kancerin. Pra, ndërsa sheqeri ushqen kancerin, ai gjithashtu pengon sistemin imunitar për të vepruar në qelizat e kancerit.

– Indeksi fagocitik

Në mënyrë që qelizat e bardha të gjakut të shkatërrojnë patogjenët e huaj brenda trupit, ato e bëjnë këtë duke i përfshirë ato dhe në thelb duke i shkatërruar në nënprodukte beninje. Ky proces quhet fagocitozë. Masa se sa mirë një qelizë e bardhë e gjakut është në gjendje të kryejë këtë funksion quhet indeksi fagocitik.

Prandaj, për të siguruar mundësinë më të mirë që sistemi imunitar të synojë qelizat kancerogjene, duhet një indeks fagocitik i lartë.

Për shkak të marrëdhënies së shpjeguar më lart midis glukozës dhe vitaminës C, nivelet e larta të sheqerit që qarkullojnë në gjak mendohet se ulin indeksin fagocitik të qelizave të bardha të gjakut, duke dëmtuar aftësinë e tyre për të luftuar kancerin. Në fakt, është gjetur se një nivel i sheqerit në gjak prej 120 zvogëlon indeksin fagocitik me 75%.

– Sheqeri ushqen Kancerin përmes devijimit HMP të insulinës

Përveç rëndësisë së Vitaminës C për funksionimin e duhur fagocitik të qelizave të bardha të gjakut, është gjithashtu kritike stimulimi i rrugës heksoze monofosfat (HMP).

Rruga HMP prodhon NADPH e cila përdoret nga qelizat e bardha të gjakut për të bërë superoksid dhe specie reaktive të oksigjenit që përdoren për të shkatërruar patogjenët. Ky shantazh i HMP prodhon gjithashtu ribozë dhe deoksiribozë të cilat sigurojnë lëndë të parë të rëndësishme për formimin e ARN / DNA të qelizave të reja të bardha të gjakut.

Kur sistemi imunitar është nën sulm duhet të prodhojë shpejt qeliza të reja imune. Nëse sheqeri në gjak është mjaft i lartë për të fikur devijimin HMP, kjo do të zvogëlojë sasinë e ARN / ADN-së dhe sasinë e qelizave të reja imune.

– Sheqeri ushqen Kancerin përmes AMP-K

AMP-K qëndron për proteina kinazë të aktivizuar me adenozinë Monofosfat. Kur ATP (Adenosine Triphosphate) prishet për energji brenda qelizave, grupet fosfat hiqen për të formuar ADP dhe AMP (Adenosine Diphosphate dhe Adenosine Monophosphate, përkatësisht).

Kur raporti i AMP ndaj ATP është i rritur, kjo është një shenjë se energjia po bëhet e ulët dhe AMP-K sinjalizon rregullimin e prodhimit të ATP. Në këtë mënyrë, AMP-K është një molekulë rregulluese e energjisë.

Është treguar gjithashtu se rregullimi i AMP-K largon glukozën larg qelizave kancerogjene dhe drejt indeve të shëndetshme të trupit. Në fakt, sugjerohet që aktivizimi i AMP-K ndihmon në kthimin e preferencës glikolitike të qelizave kancerogjene, duke u dhënë atyre një disavantazh energjik.

Për fat të mirë, aktiviteti i AMP-K mund të rregullohet nga ushtrimi intensiv, kufizimi i karbohidrateve dhe agjërimi i ndërprerë.

Ekzistojnë një numër përfitimesh periferike të aktivizimit të AMP-K që përqendrohen rreth rrugëve kryesore fiziologjike që shoqërohen gjithashtu me rritjen e kancerit. Këto përfshijnë mTOR, gjenin p53, dhe enzimat COX-2.

Strategjia për përmirësimin e AMP-K

Duke pasur parasysh atë që kemi mbuluar deri më tani, duket se ka një zgjidhje logjike për vendosjen e qelizave të kancerit në një disavantazh metabolik. Duke pasur parasysh që qelizat e kancerit janë shumë glikolitike dhe lulëzojnë në një mjedis acid, duhet të ndërmerren hapa për të siguruar që disponueshmëria e glukozës është shumë e ulët në qarkullimin e gjakut.

Për më tepër, rregullimi i AMP-K dhe drejtimi i metabolizmit aerobik drejt oksidimit të acideve yndyrore mbi glukozën mund të jetë shumë i fuqishëm. Ndjekja e strategjive më poshtë do t’ju ndihmojë të përmirësoni AMP-K dhe ta shndërroheni atë në yndyrë të djegur për energji.

– Largimi i sheqerit nga dieta

Sigurisht, ne e kuptojmë tani se sheqeri ushqen kancerin dhe kështu është e domosdoshme që sheqeri dhe shumë burime karbohidrate insulinogenike të hiqen nga dieta. Insulina është një nxitës i rëndësishëm i rritjes së qelizave kancerogjene dhe duhet të kufizohet sa më mirë që të jetë e mundur.

Kjo do të thotë të mbështetesh në yndyrnat e shëndetshme si burim kryesor i kalorive dhe vetëm sasi të moderuara të proteinave të pastra. Mbivendosja e proteinave mund të bëhet glukoneogjene, domethënë trupi fillon të shndërrojë proteinat në glukozë.

Qelizat e kancerit kanë një numër anormalisht të lartë të receptorëve të insulinës dhe metabolizëm të glukozës jashtëzakonisht të rregulluar. Kjo do të thotë që në varësi të ashpërsisë së zhvillimit të kancerit, qelizat e kancerit vjedhin sheqerin që duhet të shkonte në qelizat tuaja të shëndetshme. Kjo do të thotë që sheqeri ushqen kancerin në kurriz të pjesës tjetër të qelizave të shëndetshme ndërsa ketonet ofrojnë një zhvendosje interesante në drejtimin e kundërt.

Këshilla të tjera dietike kritike

Pra, ne e dimë që sheqeri ushqen kancerin, por ka strategji të tjera për të rritur suksesin kur jeni në një udhëtim për shërimin e kancerit.

– Hidratimi i mirë

Është jashtëzakonisht e rëndësishme që të pish ujë të pastër pa klorur ose fluorid në të.

Një person me peshë 70 kg mund të synojë të pijë rreth 2-3 litër ujë në ditë, duke përfshirë çajrat bimorë, ujin e limonit, supën, etj.

Kjo sasi uji duket e tepërt, por për sa kohë që vjen me minerale të mjaftueshme (duke shtuar një majë kripë), është jashtëzakonisht pastruese për trupin. Për më tepër, qëndrimi i hidratuar do të përmirësojë energjinë tuaj dhe do të zvogëlojë ndjenjat e urisë ose dëshirave.

– Kripëra me cilësi të lartë

Shumica e njerëzve në shoqëri shmangin kripërat pasi mësohet se natriumi i tepërt kontribuon në presionin e lartë të gjakut. Sidoqoftë, gjatë fazës fillestare të adaptimit në një dietë të shëndetshme, trupi nxjerr natriumin e tepërt dhe mineralet për shkak të një rënie të niveleve të insulinës.

Nëse nuk i zëvendësoni këto minerale, mund të përfundoni me shumë në simptomat e gripit. Sigurohuni që të rimbushni këto minerale duke përdorur një kripë me cilësi të lartë rozë ose gri dhe duke pirë supë organike të eshtrave gjatë ditës.

– Bëni ushtrim të rregullt

Hovet e shkurtra të ushtrimeve intensive rritin AMP-K dhe promovojnë fleksibilitet metabolik ndërkohë që rritin oksigjenimin e indeve. Sigurohuni që ta mbani në 15-20 minuta 2-4 herë në javë, sepse duke e shtuar më shumë mund të ngritë kortizolin dhe t’ju ​​largojë nga ketoza.

Për më tepër, merrni stërvitje të rregullt me ​​intensitet të ulët si psh duke ecur jashtë zbathur. Kjo shton përfitimin e elektroneve falas nga Toka që janë të dobishme për frekuencën elektromagnetike, e cila qetëson reagimin ndaj stresit dhe përmirëson shërimin dhe ndjenjën e mirëqenies.

– Përmirësoni lëvizjet e zorrëve

Shumë njerëz nuk e konsiderojnë këtë si një faktor të rëndësishëm, por kapsllëku mund të nxisë hormonet e stresit dhe t’ju largojë nga ketoza.

Ju duhet të siguroheni që të konsumoni shumë perime me fibra, ushqime të fermentuara, ujë, minerale dhe të mos hani kurrë në gjendje të stresuar. Stresi pengon tretjen, prandaj sigurohuni që të bëni një akt mirënjohjeje ose lutjeje (të thoni “Bismilah”) para ngrënies për të ndihmuar tërheqjen e trupit në një gjendje pushimi.

Nëse mbingarkesa bakteriale e zorrëve është një çështje, kjo duhet të adresohet absolutisht si një tjetër shkak i tretjes së dobët.

– Përmirësoni Gjumin

Zbutja e stresit është një aspekt kryesor për të mbajtur një gjendje optimale të ketozës dhe marrja e gjumit të mirë është një aspekt kryesor i kësaj. Gjumi i dobët është i lidhur vazhdimisht me çekuilibrin e sheqerit në gjak dhe rritjen e rrezikut nga kanceri. Një fillim i mirë është të jesh në shtrat jo më vonë se 11:00, sigurohuni që dhoma të errësohet plotësisht, dhe të ulni temperaturën në rreth 15-18 gradë celcius.

Strategjitë më të avancuara për gjumë optimal përfshijnë:

– Marrja e dritës së diellit për të çuar ritmin circadian.

– Shmangia e ekspozimit të dritës blu 4 orë para gjumit duke blerë një palë syze bllokimi të dritës blu.

– Zhvillimi i një rutine relaksuese që kalon çdo natë para gjumit. Kjo mund të përfshijë lutje, meditim, lexim, shtrirje të lehtë ose ndonjë gjë që ju sjell paqe dhe rehati.

Përfundim

Ne dimë shumë për mënyrën se si sillen qelizat e kancerit dhe cilat kushte i lejojnë ato të lulëzojnë. Për shkak të kësaj, ne jemi në gjendje të ndryshojmë mjedisin tonë të brendshëm në mënyrë që të favorizojmë qelizat tona të shëndetshme mbi qelizat e kancerit.

Ne e kuptojmë se si sheqeri e ushqen kancerin. Prandaj, zvogëlimi i konsumit të sheqerit, futja e trupit në një gjendje të ketozës dhe zbatimi i agjërimit të ndërprerë mund të jenë strategji të fuqishme për luftimin e kancerit. Për shkak se qelizat kancerogjene në përgjithësi janë metabolike të paqëndrueshme, ne jemi në gjendje të përfitojmë nga metabolizmi i ketonit, si një mënyrë për vendosjen e qelizave kancerogjene në një gjendje të dobësuar.

Të armatosur me njohuri se si sheqeri ushqen kancerin, do të fuqizoheni të ecni përpara në udhëtimin tuaj për shërimin nga kanceri, dhe Kura bimore e mëposhtme është aleati juaj më i madh në këtë udhëtim.

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Trajtimet që ekzistojnë sot për kurimin e kancerit mund të klasifikohen në 3 kategori:

1. Trajtimi konvencional i spitaleve, i cili përfshin: Kirurgjinë, kimioterapinë, radioterapinë, terapinë hormonale, terapinë kimike të targetuar, terapinë gjenetike dhe imunoterapinë; këto mund të bëhen të ndara nga njëra-tjetra, ose në kombinim me njëra-tjetrën, na varësi të kancerit dhe pacientit. Shkalla e suksesit nuk i kalon 3%, dhe efektet anësore dhe dëmtimet e pacientit janë të rënda dhe vrasëse.

2. Trajtimi Natyral, i cili përfshin: Kurimin me ilaçe bimore, dietën ushqimore, stilin e jetesës së shëndetshme, dhe mënyra të tjera që kanë origjinë natyrën dhe trajtimet popullore tradicionale.

3. Trajtimi i kombinuar, i cili përfshin një apo më shumë nga metodat e trajtimit konvencional që ndiqet përkrah një apo më shumë nga metodat e trajtimit natyral.

Rekomandimi ynë për zgjedhjen e trajtimit të duhur ndryshon për çdo pacient në varësi të llojit të kancerit, fazës së sëmundjes dhe gjendjes së pacientit; disa pacientëve ju rekomandohet vetëm trajtimi natyral, kurse të tjerëve mund tju rekomandohet një kombinim mes trajtimit natyral dhe atij konvencional, ndërsa të tjerëve ju rekomandohet detyrimisht të shtohet edhe trajtimi natyral përkrah atij konvencional që tashmë e kanë përfunduar apo janë duke e ndjekur, dhe në këtë mënyrë shtohen mundësitë e shërimit dhe përmirësohet cilësia e jetesës, me vullnetin e Zotit.


Që nga fillimi i vitit 2009 ne kemi ndihmuar disa mijëra pacientë me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar nga teknologjitë më të fundit dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të paraardhësve tanë, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit. Pacientët që vijnë tek ne e shprehin shpesh se do të dëshironin të na kishin gjetur më parë, sepse qasja jonë është shumë më e përparuar, më efektive dhe më e sigurtë, se sa të gjitha llojet e trajtimeve që kanë ndjekur më parë.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të në ngrohtësinë familjare mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmarrë udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë klinike me mijëra pacientë të llojeve të ndryshme të kancerit.

Një gërshetim profesional mes të lashtës dhe modernes, pa cënuar të parën dhe duke përfituar nga teknologjia e së dytës, në mënyrë që pacientët me lloje të ndryshme të kancerit të kenë shanset maksimale të shërimit, me vullnetin e Zotit.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!