Shkaqet dhe simptomat e kancerit të Trurit

 

Truri është organi më i rëndësishëm në trupin tuaj. Ai mban performancë optimale të sistemeve të trupit, deri në funksionimin e çdo qelize.

Kur një pacient dëgjon termin “tumor” në kombinim me trurin e tij, ka panik dhe frikë të menjëhershme. Edhe një tumor i mirë (jo kanceroz) në tru mund të ndërpresë funksionet kyçe të sistemit nervor qendror, në varësi të vendndodhjes dhe masës.
Një tumor që zhvillohet fillimisht në tru, quhet tumor primar i trurit. Këto mund të formohen në indet aktuale të trurit ose në nervat e trurit, gjëndrrën e hipofizës, gjëndrën pineale ose në shtresën e membranës që mbulon trurin.
Kanceri që fillon diku tjetër në trup dhe përhapet në tru është i njohur si sekondar ose metastaatik. Kjo është forma më e zakonshme e kancerit të trurit dhe zakonisht diagnostikohet në ata që kanë pasur ndonjë formë të kancerit në të kaluarën.

Kanceri tipik që metastazohet në tru, më së shpeshti është kanceri i gjirit, ai kolorektal, i veshkave, mushkërive dhe melanoma (forma më e rëndë e kancerit të lëkurës).

Simptomat e tumorit të trurit

Tumoret e trurit mund të kenë një shumëllojshmëri të simptomave, duke filluar nga dhimbjet e kokës deri te goditjet në kokë. Pjesë të ndryshme të trurit kontrollojnë funksione të ndryshme, kështu që simptomat ndryshojnë në varësi të vendndodhjes së tumorit.
Tumoret e trurit janë imitues të mëdhenj të çrregullimeve të tjera neurologjike, prandaj shumë nga simptomat e zakonshme mund të tregojnë kushte të tjera mjekësore dhe jo tumor.
Simptomat e tumorit të trurit mund të përfshijnë:

 • Dhimbje koke të papritur.
 • Përkeqësim gradual i ashpërsisë së dhimbjeve të kokës.
 • Vështirësi me ekuilibrin, marramendje ose të përziera (ndoshta me të vjella).
 • Zvogëlimi i vizionit, si shikimi i turbullt, vizioni i dyfishtë ose ndryshimet në vizionin periferik.
 • Dëmtimi i dëgjimit.
 • Ndryshimet në personalitetin, sjelljen dhe gjendjen shpirtërore.
 • Paqëndrueshmëri ose çekuilibër, veçanërisht në qoftë se është i shoqëruar me dhimbje koke.
 • Humbje graduale e lëvizjes.
 • Vështirësi në fjalë.
 • Humbja e kujtesës, konfuzioni dhe çpërqendrimi.

Faktorët kryesorë të rrezikut të kancerit primar të trurit

Tumoret e trurit janë relativisht të rralla, dhe janë më të zakonshme te meshkujt sesa te femrat. Megjithatë, një lloj tumori i trurit, meningioma, është më i zakonshëm te gratë.
Në përgjithësi, sot janë diagnostikuar më shumë tumore të trurit se në të kaluarën.
Në mjedisin tonë, i vetmi rrezik i qartë që ne njohim është ekspozimi ndaj rrezatimit (rrezatimit jonizues). Meningioma dhe glioma malinje janë më të zakonshme në njerëz të cilët kanë pasur radioterapi në kokë në të kaluarën.

 1. Mosha; Rreziku për të gjitha llojet e kancerit (duke përfshirë edhe kancerin e trurit) rritet kur jeni në moshë më të thyer. Më shumë se 75% e të gjithë kancereve diagnostikohen pas moshës 55 vjeç.
 2. Historia familjare; Nëse dikush në familjen tuaj ka pasur një tumor të trurit, rreziku rritet. Megjithatë, numri i tumoreve të trurit të lidhura me historinë e familjes është i vogël.
 3. Rrezatimi; Si një nga tre trajtimet për kancerin (së bashku me kirurgjinë dhe kimioterapinë), terapia me rrezatim rrit rrezikun e kancerit të trurit. Kjo përfshin edhe rrezatimin nga telefonat celularë!

Natyrisht, ekzistojnë rreziqe të tjera që përfshijnë zgjedhjen e stilit të jetesës:

– pirja e duhanit dhe qëndrimi në vende ku pihet duhan

– ndotësit e mjedisit

– toksiciteti i metaleve të rënda

– ndotja e ujit dhe ushqimit

– infeksioni kronik.

Njerëzit me HIV ose AIDS kanë një rrezik të rritur të kancerit të trurit. Një lloj i veçantë i rrallë i tumorit të trurit, i quajtur Limfoma primare cerebrale, ka më shumë gjasa për t’u zhvilluar.

Asnjëherë mos humb shpresë

Ruajtja e një stili të shëndetshëm për parandalimin e sëmundjeve është rruga më e mirë e veprimit për shëndetin e përgjithshëm të trupit. Megjithatë, nëse jeni të diagnostikuar me kancer të trurit, merrni parasysh të gjitha mundësitë tuaja.

Është e rëndësishme të njihni  trupin tuaj, të kuptoni rreziqet dhe të mbroni veten sa më shumë të jetë e mundur nga të gjitha format e kancerit dhe sëmundjet e tjera të rënda.

Vendosja e teknikave parandaluese në mbarë botën do të zvogëlonte incidencën e kancerit me më shumë se gjysmën. Big Pharma, Big Agra, dhe industria e kancerit nuk duan që ju ta dini këtë. Ata nuk duan që ju të kujdeseni për trupin tuaj dhe të parandaloni kancerin përmes mënyrave natyrale, si ndryshimet e stilit të jetesës dhe dietat.

Në vijim gjeni Udhëzuesin e posaçëm të pacientëve me kancer të Trurit për trajtimin natyral që kanë nevojë për shërimin dhe jetën sa më cilësore.

Kura Bimore Profesionale

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!