Shenja që tregojnë se keni kancer të qafës së mitrës; Si të mbroheni dhe si ta parandaloni

 

Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i pestë më i zakonshëm te gratë në mbarë botën me rreth 471.000 raste të reja të diagnostikuara çdo vit. Një grua vdes nga kanceri i qafës së mitrës rreth çdo 2 minuta. Shumica e llojeve të kancerit që prekin gratë në botë, janë shkaktuar nga një virus i njohur si “Papillomavirus ” që mund të ekzistojë tek çdo grua dhe është i transmetueshëm seksualisht pavarësisht moshës.

Mund të ketë shumë faktorë të rrezikut që çojnë në kancerin e qafës së mitrës, duke përfshirë:

– Shtim në peshë.

– Pilulat për të parandaluar shtatzëninë.

– Seksi me më shumë se një partner.

– Human Papillomavirus (HPV).

– Duhani.

– Sistemi i dobët imunitar.

– Nëse nuk kurohet në kohë dhe me mënyrën e duhur, mund të cojë në rrezikim të prekjes së mëlçisë ose zorrëve dhe madje edhe të mushkërive.

Cilat janë shenjat e para?

– Gjakderdhje abnormale në vaginë.

– Sekrecione të pazakonta në vaginë.

– Dhimbje të forta gjatë marrëdhënieve seksuale.

– Dhimbje të shpeshta në zonën e legenit.

– Siklet gjatë urinimit.

– Çrregullim të menstruacioneve.

– Gjak në urinë.

– Një humbje e papritur dhe e pashpjegueshme në peshë.

– Ndjenja e përhershme e lodhjes, pavarësisht nga mungesa e ushtrimit fizik.

– Dhimbje dhe ënjtje në këmbë gjithnjë e më të forta.

– Kapsllëk.

– Dhimbje të kockave.

– Humbje e oreksit

Ushqime që duhet të shmangni

– Mos konsumoni  asnjë ëmbëlsirë  artificiale.

– Mos konsumoni shurup misri.

– Mos pini pije të gazuara.

– Shmangni të gjitha ushqimet e shpejta dhe të gjitha ushqimet e përpunuara.

– Shmangni të gjitha ushqimet e konservuara.

– Shmangni pijet alkoolike dhe duhanin.

Herbal-1 Active

SKU 00121
€250.00
In stock
1
Product Details

Herbal-1 Active for Lungs Health


- For the treatment of asthma and allergies.

- For allergic and non-allergic rhinitis.

- For the treatment of Cystic Fibrosis.

- Helps cure Tuberculosis.

- Helps cure Type II Diabetes, lowers blood pressure, lowers blood fats.

- Stimulates the central nervous system.

- Stimulates the immune system.

- For the digestive system such as: digestive difficulties, anorexia, stimulates biliary secretions, constipation, diarrhea, abdominal cramps, incessant vomiting and cleanses the stomach and intestines from harmful germs.

- Helps cure skin infections, scars, inflammation of the skin, nails and eye infections.

Note!

› Our products are not manufactured or commercially available, as are commonly called" Dietary Supplements ", but our products are prepared from wild herbs by specialized and experienced herbalists for the purpose of radical and safe cure of the disease.

› Herbal-1 Active is 100% Original, safe for all and has no side effects.

› 100% organic, with wild plants, no chemical preservatives, no artificial dyes and no chemical additives.Herbal-1 Active Për Shëndetin e Mushkërive


- Për kurimin e astmës dhe alergjive.

- Për rinitin alergjik dhe jo-alergjik.

- Për kurimin e Fibrozes Cistike.

- Ndihmon në kurimin e Tuberkulozit.

- Ndihmon për kurimin e Diabetit tipi II, ul presionin e gjakut, ul yndyrat në gjak.

- Stimulon sistemin nervor qëndror.

- Stimulon sistemin Imunitar.

- Për sistemin tretës si: vështirësitë e tretjes, anoreksinë, stimulon sekrecionet biliare, kapsllëkun, diarrenë, dhimbjet e barkut, vjelljet e pandërprera dhe pastron stomakun dhe zorrët nga mikrobet e dëmshme.

- Ndihmon për kurimin e infeksioneve të lëkurës, plagët, inflamacionet e lëkurës, thonjve dhe infeksionet e syve.

Shënim!

› Produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç jane zakonisht produktet "Dietary Supplements", por produktet tona pergatiten nga bimë të egra shkretinore, nga mjekë herbalistë të specializuar dhe me pervojë, me qëllim të shërimit rrënjësor dhe të sigurtë të sëmundjes.

› Herbal-1 Active është 100% Origjinal, i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anësore.

› 100% organik, me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial dhe pa shtesa kimike.

Save this product for later