Shenja të rrezikshme që tregojnë se mëlçia juaj ka toksina

 

Të ndalemi një moment dhe të falënderojmë Zotin për mëlçinë tonë, për të gjitha ato që ajo bën? Ky organ vital është duke punuar shumë, çdo ditë, për të filtruar toksinat dhe mbeturinat nga trupi, si dhe kryerjen e funksioneve të tjera. Veprimi kryesor i mëlçisë është për të nxjerrë toksinat (që na çojnë në një humbje të sigurt) nëpërmjet mjeteve të eliminimit (në formën e urinës…).

Tashmë është e ditur se mëlçia është përgjegjëse për një pjesë të madhe të shëndetit tuaj të përgjithshëm. Ajo kryen mbi 400 funksione në trup, duke filluar nga tretja e yndyrave, ruajtja e vitaminave esenciale, mineralet dhe hekurin, përpunimi dhe tretja e ushqyesve të zhytur në zorrë dhe eliminimi i toksinave të shkaktuara nga ilaçet kimike, droga, alkooli, ushqimet e dëmshme, etj. Me emërtimin e vetëm të disa funksioneve, ju tashmë mund të shihni rëndësinë dhe rolin e saj në shëndetin tuaj.

Kur funksioni i mëlçisë bëhet i ngadaltë, toksinat bëhen më rezistuese  dhe depozitohen në inde në formë yndyre, ku do të qëndrojnë deri në përmirësimin e funksionit të mëlçisë. Kjo mund të jetë një faktor i madh se pse ju nuk jeni duke shtuar peshë, edhe pse jeni duke u ushqyer shëndetshëm apo kryeni ushtrime fizike.

Ka një shumëllojshmëri të simptomave  të çrregullimeve të mëlçisë, dhe pavarësisht nga shkalla e simptomave tuaja, duke marrë masa parandaluese, ju keni mundësinë për të përmirësuar funksionin e mëlçisë dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës.

Nëse përjetoni simptomat e mëposhtme, ka disa këshilla që duhen ndjekur për përmirësimin e funksionit të mëlçisë

– Lodhje kronike

– Emocionet negative

– Turbullirë në mendje / Letargji / Ndjenja e drenazhimit

– Dhimbje koke / migrenë

– Dhimbje kronike të kyçeve dhe muskujve

– Djersitje e tepruar

– Çrregullime të tretjes

– Alergji

– Akne të lëkurës

– Gazra, fryrje, dhimbje të barkut, kapsllëk, diarre

–  Pabarazi hormonale

– Ankth dhe Depresion

– Rritje në peshë në mënyrë të pashpjegueshme

– Frymarrje e keqe e gojës në mënyrë kronike.

Produkti bimor “LivePhora” per rigjenerimin e plote te melçise