Rrënjët shkaktare të kancerit që injorohen nga mjekët dhe kërkuesit

 

Presidenti Richard Nixon dhe Kongresi Amerikan, i shpallën luftë kancerit në vitin 1971, por për fat të keq, asgjë e rëndësishme nuk ka ndodhur që atëherë.

Krahasuar me telefonat tanë celularë që janë më të fuqishëm se kompjuterët, shkenca moderne nuk ka qenë në gjendje të na sjellë sadopak afër zhdukjes së kancerit edhe pas 45 vjetësh. Madje, normat e kancerit kanë arritur të ngrihen më shumë në këtë hapësirë ​​kohore.

Pse “Lufta mbi kancerin” ka dështuar në mënyrë kaq të tmerrshme?

Disa prej arsyeve për dështimin e kërkuesve janë:

– Ekzaminimi për ilace të dobishme kundër qelizave të kancerit nuk ka funksionuar.

– Ekspertimet me kafshët për kurimin e kancerit janë të papërshtatshme.

– Sepse nuk  e kuptojnë shkakun / patogjenezën në shumicën e rasteve të kancerit.

– Shumica e trajtimeve  janë jospecifike dhe jo “të zgjuara” për eliminimin e kancerit.

– Hulumtimet klinike dhe sistemet e mëdha nuk nxisin ndryshim dhe përtëritje të kurimit.

Edhe pse këto arsye mund të jenë faktor në dështimin e ekuacionit, lista e mëposhtme është një tjetër shembull i asaj që është e gabuar në të gjithë sistemin, i cili në të vërtetë është duke injoruar faktin se kanceri është një sëmundje e bërë nga njeriu, dhe që shkaktohet nga mbingarkesa toksike.
Kohët moderne kanë sjellë ndotjen e madhe dhe dietën e varfër, e cila rezulton në shkallë më të lartë të kancerit. Pra, pyetja është: Pse mjekët dhe komunitetet shkencore i kanë injoruar këto baza?

Të shohim rrënjët e problemit

Kanceri përhapet gjithnjë e më shumë çdo ditë, sepse shumica e hulumtimieve është drejtuar drejt ilaceve të shtrenjta që synojnë fazat e vona të sëmundjes, në vend që të shohin rrënjët e problemit.

Në ditët e sotme, faktorët kryesorë dhe primarë që janë duke nxitur epideminë e kancerit janë faktorët e mjedisit dhe të jetesës, dhe ato përfshijnë:

– Teknologjitë Wireless, pistat e energjisë elektrike, dhe ekspozimi ndaj rrezatimeve mjekësore diagnostikuese.

– Ilaçet farmaceutike.

– Shëndoshja, stresi dhe pagjumësia ose një gjumë jo i rehatshëm.

– Pesticidet dhe ekspozime të tjera kimike.

– Ushqimet e përpunuara dhe artificiale (plus kimikatet në paketim).

– Mungesa e ekspozimit në diell dhe përdorimi i ruajtësve ndaj rrezeve të diellit.

Hulumtuesit farmaceutik vazhdojnë të bindin njerëzit se janë duke bërë çdo gjë për të gjetur shërim për kancerin, por është më se e qartë se nuk i janë afruar aspak kurimit të sëmundjes.
Kur është fjala për kancerin, ata injorojnë faktorët e jetesës, për shkak se ilaçet kimike nuk janë bërë të sulmojnë rrënjët e kësaj sëmundjeje të rrezikshme dhe progresive.

Duhet të jeni të vetëdijshëm për faktin se ilaçet e kancerit janë toksike dhe shkatërruese, madje edhe vdekjeprurëse, nga efektet e tyre anësore. Edhe pse ilaçet kimike nuk janë të efektshme kur bëhet fjalë për zgjatjen ose përmirësimin e cilësisë së jetës për pacientët me kancer, ilaçet konvencionale janë  duke u përpjekur dëshpërimisht për të dhënë iluzionin  e mirë kundër kësaj sëmundje të tmerrshme.

Disa studime kanë zbuluar kohët e fundit se edhe ilaçi më i mirë kundër kancerit nuk është efektiv dhe ka efekte anësore të rrezikshme, kjo është arsyeja pse ata i ndajnë ata në faza për trajtim.

Nëse njerëzit fillojnë të marrin seriozisht parandalimin e kancerit, normat e pacientëve me kancer do të të ulet ndjeshëm. Për të parandaluar kancerin, duhet të ndalemi nga metodat që në fakt mund të kenë një ndikim të rëndësishëm.

Janë tre parime përsa i përket kancerit, që meritojnë një vëmendje të veçantë. Këto parime nuk janë pranuar nga mjekësia konvencionale, por duhet të jenë me çdo kusht në qëndër të vëmendjes…

Parimi Nr. 1: Vitamina D

Mangësia e vitaminës D luan një rol të madh në zhvillimin e kancerit. Sipas studiuesve, rreth 30% e vdekjeve nga kanceri (2 milionë njerëz në mbarë botën, dhe 200.000 në SH.B.A.) mund të parandalohet çdo vit vetëm duke marrë sasinë e duhur të vitaminës D.
Nga ana tjetër, miliona njerëz në mbarë botën kanë një rritje të rrezikut të kancerit për shkak se kanë mangësi të vitaminës D.

Siç e kemi përmendur më parë, vitamina D është e rëndësishme kur bëhet fjalë për parandalimin e kancerit, por ajo gjithashtu ofron mbrojtje duke përfshirë:

– Ndihmon që qelizat të bëhen të diferencuara (qelizat e kancerit shpesh nuk kanë dallim).

– Ndihmon në reduktimin e rritjes së enëve të gjakut nga ato para-ekzistuese, që është një hap në kalimin në zhvillimin e tumoreve kanceroze.

– Rrit vetë-shkatërrimin e radikaleve të lira (të cilat mund të çojnë në kancer).

–  Redukton përhapjen dhe riprodhimin e qelizave të kancerit.

Parimi Nr. 2: Normalizimi i niveleve të insulinës

Për të ulur rrezikun e kancerit, ju duhet të normalizoni nivelin e insulinës. Qelizat e kancerit kërkojnë më shumë sheqer që të lulëzojnë, jo shumë onkolog e vlerësojnë apo e aplikojnë sot këtë njohuri.
Njerëzit duhet të ndalen nga futja e shumtë e sheqerit në trupin e tyre, sepse nivelet e larta të insulinës mund të shkaktojnë dëme të mëdha në organizëm. Diabeti është sëmundja më e zakonshme që ndodh për shkak të mosbalancit të insulinës.
Nuk ka rëndësi se për çfarë sëmundje jemi duke folur, për grip, sëmundje kardiovaskulare, osteoporozën apo kancerin, rrënja është dhe do të jetë gjithmonë në nivel molekular dhe qelizor, dhe insulina ka dorën e vet në të, në qoftë se nuk e kontrolloni atë tërësisht.
Megjithatë, ju mund të ndihmoni veten për të parandaluar ngritjen e nivelit të insulinës duke kufizuar ushqimet e përpunuara, dhe sheqernat.

Parimi Nr. 3: Ushtrimi

Edhe në qoftë se kjo tingëllon e pabesueshme për ju, ushtrimi mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit.
Siç e përmendëm më parë, duke optimizuar nivelin e vitaminës D dhe me kontrollin e niveleve të insulinës, keni bërë dy nga hapat që duhet të merren për të reduktuar rrezikun e kancerit, dhe ju mund ta arrini hapin e tretë duke u ushtruar. Gratë që ushtrojnë në mënyrë të rregullt, mund të zvogëlojnë rrezikun e kancerit të gjirit nga 20 deri 30% në krahasim me ato që janë fizikisht joaktive.
Siç e dini të gjithë, sistemi juaj imunitar është linja e parë mbrojtëse kundër çdo lloj problemi shëndetësor, kështu që duhet të ushtroheni  më shumë, sepse në këtë mënyrë ju luftoni edhe stresin, i cili është armiku kryesor  i sistemit imun.

Që të bëheni fitues kundër kancerit, duhet të filloni me zgjedhjet tuaja personale

Një e treta e vdekjeve nga kanceri janë të lidhura me peshën e tepërt, dietën e varfër dhe mungesën e aktivitetit fizik.

Siç mund ta shikoni, ju mund të bëni shumë për të parandaluar kancerin. Në mënyrë që ta bëni këtë, ju duhet të bëni ndryshimet e mëposhtme për një jetesë të shëndetshme:

– Kufizoni  ushqimet e përpunuara dhe sheqernat, në mënyrë që të mund  të kontrolloni  nivelin e insulinës.

– Sigurohuni që të normalizoni marrjen e vitaminës D.

– Mbani  një peshë ideale trupore.

– Flini mjaftueshëm dhe të qetë.

– Merrni yndyrna të shëndetëshme Omega-3.

– Sigurohuni që të bëni stërvitje në bazë të rregullt, sepse ju ndihmon të rregulloni nivelet e insulinës. Si rezultat, ato do të zvogëlojnë rrezikun e kancerit.

– Konsumoni perime sa më shumë të jetë e mundur, por sigurohuni që të jenë të freskëta dhe organike.

– Reduktoni përdorimin e telefonave celularë dhe teknologji të e tjera wireless.

– 85% e sëmundjeve shkaktohet për shkak të emocioneve dhe stresit. Përpiquni të kontrolloni stresin dhe emocionet, sepse ky faktor mund të jetë më i rëndësishmi se të gjitha të tjerat e listuara këtu.

– Ulni ekspozimin tuaj ndaj toksinave mjedisore, si: pesticidet, pastruesit kimik shtëpiak, ndotjes së ajrit.

Trajtimi natyral profesional unik i llojit të tij

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Trajtimet që ekzistojnë sot për kurimin e kancerit mund të klasifikohen në 3 kategori:

1. Trajtimi konvencional i spitaleve, i cili përfshin: Kirurgjinë, kimioterapinë, radioterapinë, terapinë hormonale, terapinë kimike të targetuar, terapinë gjenetike dhe imunoterapinë; këto mund të bëhen të ndara nga njëra-tjetra, ose në kombinim me njëra-tjetrën, na varësi të kancerit dhe pacientit. Shkalla e suksesit nuk i kalon 3%, dhe efektet anësore dhe dëmtimet e pacientit janë të rënda dhe vrasëse.

2. Trajtimi Natyral, i cili përfshin: Kurimin me ilaçe bimore, dietën ushqimore, stilin e jetesës së shëndetshme, dhe mënyra të tjera që kanë origjinë natyrën dhe trajtimet popullore tradicionale.

3. Trajtimi i kombinuar, i cili përfshin një apo më shumë nga metodat e trajtimit konvencional që ndiqet përkrah një apo më shumë nga metodat e trajtimit natyral.

Rekomandimi ynë për zgjedhjen e trajtimit të duhur ndryshon për çdo pacient në varësi të llojit të kancerit, fazës së sëmundjes dhe gjendjes së pacientit; disa pacientëve ju rekomandohet vetëm trajtimi natyral, kurse të tjerëve mund tju rekomandohet një kombinim mes trajtimit natyral dhe atij konvencional, ndërsa të tjerëve ju rekomandohet detyrimisht të shtohet edhe trajtimi natyral përkrah atij konvencional që tashmë e kanë përfunduar apo janë duke e ndjekur, dhe në këtë mënyrë shtohen mundësitë e shërimit dhe përmirësohet cilësia e jetesës, me vullnetin e Zotit.


Që nga fillimi i vitit 2009 ne kemi ndihmuar disa mijëra pacientë me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar nga teknologjitë më të fundit dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të paraardhësve tanë, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit. Pacientët që vijnë tek ne e shprehin shpesh se do të dëshironin të na kishin gjetur më parë, sepse qasja jonë është shumë më e përparuar, më efektive dhe më e sigurtë, se sa të gjitha llojet e trajtimeve që kanë ndjekur më parë.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të në ngrohtësinë familjare mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmarrë udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë klinike me mijëra pacientë të llojeve të ndryshme të kancerit.

Një gërshetim profesional mes të lashtës dhe modernes, pa cënuar të parën dhe duke përfituar nga teknologjia e së dytës, në mënyrë që pacientët me lloje të ndryshme të kancerit të kenë shanset maksimale të shërimit, me vullnetin e Zotit.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!