Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit

 

Kanceri i pankreasit mund të përbëjë numër të vogël të të prekurve, por normat e tij janë në rritje. Në fakt, vdekjet e shkaktuara nga kanceri i pankreasit pritet të tejkalojnë vdekjet nga kanceri kolorektal deri në vitin 2020, duke u bërë shkaku i dytë kryesor i vdekjeve të lidhura me kancerin, sipas Rrjetit të Veprimit të Kancerit të Pankreasit.

Ashtu si llojet e tjera të kancerit, ju nuk mund të kontrolloni të gjithë faktorët tuaj të rrezikut për kancer pankreatik. Mosha, gjinia, rraca dhe historia e familjes të gjitha luajnë një rol (dhe nuk mund ta ndalosh veten të plakesh).

Sidoqoftë, ka shumë faktorë jetese që mund të ndikojnë në rrezikun e kancerit të pankreasit. Për të ulur rrezikun tuaj, merrni parasysh këto ndryshime në stilin e jetës:

  1. Ndaloni pirjen e duhanit (ose mos e filloni kurrë)

Pirja e duhanit në të vërtetë mund të dyfishojë rrezikun e kancerit të pankreasit. Kjo sepse cigaret përmbajnë lënëdë kancerogjene (agjentë që mund të shkaktojnë kancer), të cilat dëmtojnë ADN-në dhe mund të shëndrrohen në kancer.

  1. Përmbajuni peshës së shëndetshme

Obeziteti rrit rrezikun e të gjitha kancereve, përfshirë atë pankreasit. Në fakt, rritja e niveleve të mbipeshes është një nga arsyet e mundshme që kanceri i pankreasit është në rritje. Kjo për shkak se mbipesha mund të krijojë inflamacion kronik të shkallës së ulët, në të gjithë trupin, dhe inflamacioni mund të dëmtojë ADN-në me kalimin e kohës dhe potencialisht të çojë në kancer.

Obeziteti rrit gjithashtu shanset për zhvillimin e Diabetit tip 2, një tjetër faktor rreziku për kancerin e pankreasit.

  1. Mos pini aspak pije alkoolike

Tretja e alkoolit zhvillon lëndën kimike dhe toksike ‘acetaldehidi’n, një tjetër lëndë kancerogjene që mund të dëmtojë ADN-në. Për shkak të acetaldehidit, konsumi i alkoolit është i lidhur me shumë lloje të kancerit, përfshirë kancerin pankreatik.

Lexoni gjithashtu

Kanceri Pankreasit

Kanceri Pankreasit

  1. Ulja e ekspozimit në vendin e punës ndaj kimikateve të caktuara

Disa profesione pësojnë më shumë ekspozim ndaj lëndëve kancerogjene se sa të tjerët. Për kancerin e pankreasit, kjo përfshin lëndët kimikate si: pesticide (për ata që punojnë në ferma dhe aplikojnë pesticide) ose petrokimike (për njerëzit që punojnë me naftë dhe gaz natyror). Nëse punoni në një industri që ka një ekspozim të lartë ndaj kimikateve kancerogjene, kompania juaj duhet t’ju trajnojë se si të minimizoni ekspozimin. Ndjekja e këtyre masave paraprake të sigurisë është thelbësore për shëndetin tuaj afatgjatë.

Ju mund të mos keni kontroll 100 % për të parandaluar kancerin, madje edhe me një mënyrë jetese “të përsosur”, por zakonet e shëndetshme mund të zvogëlojnë shumë rrezikun ndaj tij.

Në vijim gjeni Udhëzuesin e posaçëm të pacientëve me kancer të Pankreasit për trajtimin natyral që kanë nevojë për shërimin dhe jetën sa më cilësore.

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!