Pyetje të Zakonshme

Si mund t’i blejmë produktet tuaja?

  1. Kartat e Kreditit/Debitit
  2. PAYPAL
  3. Transfertat Bankare

Produktet tona mund t’i blini direkt online, me anë të kartës bankare apo Paypal, ashtu si bëhen të gjitha blerjet online.

Ju mund të porositni gjithashtu nëpërmjet email apo bisedës direkte në chat me ne, pastaj ta bëni pagesën me anë të transfertës bankare me anë të faturës përkatëse që do ju japim, dhe atëherë mund të paguani në bankën tuaj apo në aplikimin online banking direkt nga telefoni juaj.

Sa kohë duhet që porosia të më vijë në shtëpi?

Produktet që porositni nga ne ju mbërrijnë në shtëpi nëpërmjet postës së shpejtë DHL Express, brenda 3-4 ditësh pune nga kryerja e porosisë online apo nga kryerja e transfertës bankare.

A kanë efekte anësore produktet tuaja?

Produktet tona janë krejtësisht bimore, me bimë shkretinore të egra, që janë krejtësisht të sigurta dhe pa asnjë lloj efekti anësor, por vetëm me efekte pozitive në të gjithë trupin.

A mund t’i marrim produktet tuaja përkrah barnave kimike apo trajtimeve të tjera?

Po, produktet tona janë krejtësisht natyrale dhe krejtësisht të sigurta për të gjithë, dhe mund të merren përkrah çdo lloj trajtimi tjetër kimik apo natyral pa shkaktuar asnjë lloj kundërveprimi apo ndërhyrje në efketet e tyre, por vetëm i shtojnë efktet pozitive dhe reduktojnë efektet anësore të barnave kimike.

Për sa kohë mund të vazhdoj t’i pëdor produktet tuaja?

Trajtimi me produktet tona vazhdon për aq kohë sa ka nevojë secili pacient, në varësi të gjendjes aktuale, llojit apo fazës së sëmundjes, si dhe faktorëve të tjerë që ndryshojnë nga një pacient në tjetrin. Trajtimi me kurat tona mund të zgjasë nga 1 deri në 12 muaj, apo më shumë në raste të caktuara.

Cili është kujdesi që ofroni për pacientin?

Shëndeti juaj është parësor për ne.

MBA dhe Wild Arabic Herbs tregon kujdes të posaçëm për të gjithë blerësit dhe pacientët, para dhe pas blerjes, dhe gjatë gjithë kohës së trajtimit dhe përdorimit të kurave tona. Ne u japim pacientëve këshillat e nevojshme për përdorimin e kurave dhe për ushqimin e mënyrën e shëndetshme të jetesës, sipas nevojave të secilit.

A ofroni çmim Shumice?

Nëse blini më shumë, do të shpenzoni më pak. WAH ofron çmime speciale për blerjet me shumicë të atyre që kanë për të ndjekur trajtime afatgjata. Ju mund të diskutoni me ne për gjithçka në lidhje me kohëzgjatjen dhe koston e trajtimit që ju nevojitet.