Pse terapia me bazë bimore punon më mirë se kimioterapia për trajtimin e kancerit

 

Kanceri vjen në shumë forma që sulmojnë pjesë të ndryshme të trupit. Cilado qoftë lloji apo vendndodhja e kancerit, ai gjithmonë përfshin rritjen e pakontrolluar të qelizave që pushtojnë dhe infektojnë qelizat e shëndetshme.

Shumica e kancereve trajtohen duke përdorur kimioterapinë. Ilaçet sintetike aplikohen në rajonin e tumoreve për të ndaluar rritjen e qelizave të kancerit ose për t’i vrarë ato.

Por këto ilaçe kimike kundër kancerit janë të shtrenjta dhe njëkohësisht të dhimbshme për t’u përvetësuar në trup. Ato gjithashtu kanë efekte anësore serioze që dëmtojnë rëndë shëndetin tashmë të brishtë të pacientëve.

Një numër studimesh të fundit kanë treguar se terapia me bazë bimore dhe ushqime ka avantazhe të caktuara mbi kimioterapinë si një mjet për trajtimin e sëmundjes.

Hulumtuesit kanë kërkuar mjete alternative për trajtimin e numrit në rritje të rasteve të kancerit në botë. Ata i kanë kthyer sytë e tyre te bimët, të cilat kanë siguruar ushqim dhe ilaç që nga fillimi i jetës njerëzore në tokë.

Bimët zotërojnë një numër të përbërësve natyrorë që tregojnë premtime të mëdha për trajtimin e kancerit. Tre nga çdo pesë barna të miratuara vijnë nga një fabrikë ose një burim tjetër natyror.

Luftimi i kancerit me bimë dhe ushqim të shëndetshëm në vend të kimikateve toksike

Terapia ushqyese është një mjet premtues për trajtimin e të gjitha llojeve të sëmundjeve. Ajo vendos theksin në parandalimin e sëmundjes duke siguruar ushqimin e duhur dhe të balancuar.

Studimet kanë treguar lidhje midis fillimit të kancerit dhe dietës së pacientëve. Konsumi i ulët i drithërave të plotë konsiderohet të jetë një faktor i rëndësishëm në zhvillimin e kancerit.

“Barnat jeshile” të përdorura gjatë terapisë ushqyese kanë më pak gjasa që të kenë efekte negative në trup për shkak të origjinës së tyre organike dhe natyrore. Në krahasim, ilaçet e kimioterapisë janë kimikate sintetike që normalisht nuk gjenden në natyrë, kështu që ka një shans shumë më të lartë për të shkaktuar efekte të padëshirueshme ose për t’u refuzuar nga trupi.

Qasja në bazë bimore dhe të ushqyerit për të luftuar kancerin, mund të përshkruhet si kimiopreventive. Ajo mbështetet në komponimet natyrore që mund të ofrojnë edhe efekte parandaluese të dëmeve të kimioterapisë, edhe sasinë e domosdoshme të lëndëve ushqyese që i nevojiten pacientëve me kancer.

Në vend që të anashkalojë sistemin imunitar të trupit për të sulmuar drejtpërdrejt sëmundjen, terapia natyrale forcon dhe mbështet sistemin imunitar në mënyrë që trupi të ketë një shans shumë më të mirë për të parandaluar sëmundjen ose për t’u shëruar plotësisht nga ajo.

Hulumtimi mbi këto komponime natyrore merr më shumë kohë dhe përpjekje krahasuar me ato që mbulojnë kimioterapinë dhe terapinë rrezatuese. Është më e vështirë të identifikohet përbërësi dietetik specifik që është përgjegjës për parandalimin e përhapjes ose zhvillimit të kancerit në radhë të parë.

Konsumi i lëndëve bimore funksionale rrit reagimin imun ndaj kancerit

Terapia bimore dhe ushqyese punon duke përmirësuar tretjen dhe thithjen e lëndëve ushqyese.

Komponimet bioaktive në ushqimet funksionale shërbejnë për të stimuluar sistemin imunitar. Nëse sistemi imunitar është i çekuilibruar, substancat natyrore e drejtojnë atë në gjendjen e tij normale.

Shumë studime epidemiologjike kanë marrë parasysh rrezikun e zvogëluar të kontraktimit të kancerit për njerëzit që konsumojnë sasi të mëdha të frutave, perimeve dhe kokrrave të plota. Këto dieta janë gjithashtu përgjegjëse për parandalimin e sëmundjeve të zemrës.

Rezultatet e shumë studimeve të fundit kanë rritur interesin për terapitë natyrale dhe ushqyese. Mjetet moderne përdoren për të vlerësuar efektet terapeutike të ushqimeve funksionale të përdorura në trajtimet me bimë dhe dietë.

Studimet kanë arritur në përfundimin se terapitë bimore dhe ushqyese, do të arrijnë shumë shpejt qëndrueshmërinë si një trajtim bazë për sëmundjet e jetesës, të cilat përfshijnë sëmundjet e zemrës obezitetin dhe kancerin.

Potenciali i bimëve të egra shkretinore

Stresi oksidativ është një lojtar i rëndësishëm në formimin e kushteve patologjike si kanceri, diabeti, sëmundjet e zemrës, plakja e përshpejtuar dhe neurodegjenerimi. Ushqime të pasura me antioksidantë dhe bimë të egra përdoren për të mbrojtur trupin nga stresi oksidativ i padëshiruar.

Trupi përshtatet për të funksionuar në një gjendje të homeostasis ose ekuilibrit. Kur trupi përballet me stresorë të mëdhenj, qelizat duhet që shpejt të modelojnë kapacitetin e tyre antioxidant për të luftuar stresin oksidativ në rritje. Për ta bërë këtë, trupi është në gjendje të aktivizojë një efekt masiv antioksidant në një çështje nanosekondash nëpërmjet një rruge gjenetike specifike.

Disa bimë të egra medicinale shkretinore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve.

Trajtimi natyral i sigurte dhe efektiv

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!