Ziphsider – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore (90 Kapsula)

325.00

Ziphsider – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore


– Ziphsider është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, e zhvilluar posaçërisht për fëmijë dhe adoleshentë me kushte neuro-zhvillimore, duke përfshirë: Çrregullimi i Spektrit Autik (ASD), Çrregullimi i deficitit të vëmendjes / hiperaktivitetit – ADHD (Mosvëmendje, Hiperaktivitet, Kompleks), Sindroma Tourette, Paaftësi në të Mësuar, Paaftësi Intelektuale, Çrregullime të Sjelljes, etj.

Përshkrimi

Ziphsider – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore


– Ziphsider është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, e zhvilluar posaçërisht për fëmijë dhe adoleshentë me kushte neuro-zhvillimore, duke përfshirë: Çrregullimi i Spektrit Autik (ASD), Çrregullimi i deficitit të vëmendjes / hiperaktivitetit – ADHD (Mosvëmendje, Hiperaktivitet, Kompleks), Sindroma Tourette, Paaftësi në të Mësuar, Paaftësi Intelektuale, Çrregullime të Sjelljes, etj.
– Kombinimi unik i komponentëve bimorë aktivë që përmban produkti, kanë një ndikim shumë efektiv në sistemet hormonale dhe nervore.
– Është qetësues i butë që shpejt zbut ndjenjat e stresit, ankthit, mosbindjes, mospërmbajtjes.
– Trajton depresionin dhe çrregullimet nervore.
– Rrit përqendrimin dhe redukton pavëmendshmërinë.
– Redukton hiperaktivitetin dhe impulsivitetin tek fëmijët dhe të rriturit me ADHD.
– Lufton simptomat që shkaktojnë pagjumësi.
– Ndihmon në kurimin e çrregullimeve të frymëmarrjes si astma dhe alergjitë.
– Ka veti antioksiduese, eliminon radikalët e lira në trup, duke i pastruar këto nënprodukte të rrezikshme para se të mund të shkaktojnë mutacion qelizor.
– Vepron në pastrimin e organizmit nga metalet e rënda si merkuri (Hg), kadmium (Cd), arsenik (As), krom (Cr), talium (Tl) dhe plumb (Pb).
– Nxit qarkullimin e gjakut, zvogëlon dhimbjet dhe ënjtjet, forcon kockat.

Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë fëmijët e të gjitha moshave.
  • Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

  • Ziphsider është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title