Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Zinginax

Zinginax Advanced Formula All in one – 700 mg (90 Capsules – 30 day treatment)

Zinginax – Formule e avancuar per te gjitha – Kapsula 700 mg

SKU: ZI00505 Categories: ,

Description

Zinginax Advanced Formula All in one 700 mg (90 Capsules – 30 day treatment)


Përdorimet mjekësore

– Stimulon sistemin imun, trurin, zemren, gjakun, veshkat, kockat, kyçet (nyjet), muskujt, mushkerite, tretjen, traktin urinar, shendetin seksual.

– Lufton dhimbjet dhe semundjet e nyjeve dhe te kockave, forcon kyçet, ndihmon absorbimin e vitaminës D në kocka.

– Lufton osteoporozen, osteoartritin, artritin reumatoid, bursitin.

– Ndihmon në luftimin e Parkinsonit.

– Përmirëson gjendjen mendore, përqendrimin dhe mbajtjen përmendësh.

– Ndihmon të sëmurët me Diabet.

– Lufton sëmundjet e zemrës.

– Për fuqinë seksuale.

– Për mëlçinë dhe alkolistët.

– Për anoreksinë dhe aparatin tretës.

– Për pagjumësinë.

– Për sportistët – i ben me rezistente gjate stervitjes.

Shenim!

– Zinginax eshte produkt 100% bimor, i sigurte dhe pa efekte anesore.

– Nuk ka ruajtes, shtesa apo lende kimike, por vetem ruajtes bimor 100% te sigurte


Perdorimi: 3 here ne dite nga 1 kapsule, duke e shoqeruar me pak uje te embeltuar me mjalt natyral; pas ngrenies me rreth 15 minuta.


Medical uses

– Stimulates the immune system, brain, heart, blood, kidneys, bones, joints, muscles, lungs, digestion, urinary tract, sexual health.

– Fights pain and disorders of joint and bone, strengthens the wrists, helps absorb vitamin D in the bones.

– Fights osteoporosis, osteoarthritis, rheumatoid arthritis, and bursitis.

– Helps fight Parkinson’s.

– Improves mental state, concentration and memory.

– Helps patients with Diabetes.

– Fights heart disease.

– For sexual power.

– For the liver and alcoholics.

– For anorexia and digestive system.

– For insomnia.

– For athletes – makes them more resistant during training.

Note!

– Zinginax is 100% herbal product, safe and without side effects.

– No preservatives, additives or chemical substances.


Usage: 3 times a day by 1 capsule, accompanied by a little cup of water sweetened with natural honey; after eating for about 15 minutes.


Active Constituents: Ginsenosides: phenolic acids, flavonoids and triterpenoid saponins; Saponins: dammarane-type, ocotillol-type and oleanane-type, oligoglycosides, and polysaccharides as main constituents; essential oil, peptidoglycans, polysaccharides, nitrogen-containing compounds, fatty acids and phenolic compounds; Alpha-pinene, camphene, beta-pinene, myrcene, limonene, octanol, linalool, octyl acetate, geraniol, components of the oil ëere duva, trien, diol-acetate, octyl acetate , methyl anisole, naphthalene decahydro, a-tri-methyl, methylene, methyl, pentenyl, thunbergol, phenanthrene, ethenyl, dodecahydro, tetramethy, α-pinene ,sclarene,cisretinal, octylformate, verticiol, decyl acetate, n-octanol, terpinols, arabinose, xylose, galactose, uronic acids, beta-sitosterin and phlobaphenes, etc.

error: Alert: Content is protected !!